Afbudsrejser til Grækenland

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Grækenland

Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af landets gudsbenådede strande og troværdige sommervejr, det festlige natteliv, historiske seværdigheder og naturlige skønhed. Et besøg hos de græske guder i landets hovedstad Athen er en mægtig oplevelse for alle, men der er også rig mulighed for at besigtige de smukke perlemorsstrande på en af de fortryllende Middelhavsøer.

Når du kommer til Grækenlands hovedstad Athen er du trådt over dørtærsklen til Europas klassiske kultur. Din fornemste opgave er at finde vej til Akropolisklippen med den fantastiske tempelruin, Parthenon. Templet er opkaldt efter Zeus'' yndlingsdatter Athene, hvis tilnavn netop var Parthenon - den jomfrufødte. Parthenon betyder således jomfruboligen. Fra toppen af Athen kan du desuden nyde det historiske vingesus på ''utragisk'' vis i et af de gamle amfiteatre. Oplev for eksempel Sofokles'' Kong Ødipus på det smukke Dionysosteater, der er hugget ud på Akropolisklippens sydlige side. Endelig har du fra klippen en udsøgt udsigt over Gudernes by. Det kan også anbefales at foretage en spadseretur i Athens gamle bykvarter Pláka, hvor lokale butikker og hyggelige tavernaer sætter din græske ferieoplevelse i relief. Ud over Pláka, er der adskillige både permanente og ad hoc markeder, hvor der sælges alt fra smykker til malerier og fodboldtrøjer. Piræus Havn i Athen er ligeledes et godt afsæt for at se
nærmere på nogle af de græske paradisøer, og der er perfekte forbindelser til de fleste af øerne.

Den største og populæreste ø er naturligvis Kreta, Zeus'' fødested. Kreta lokker med sine hvide, endeløse strande og krystalklare vand, som med en absolut idyllisk natur og en fascinerende historie, opfylder alles krav til en betagende ferie. Kretas køkken har samlet det alt det bedste fra den græske kogekunst, og menukortet er spækket med indbydende lækkerier, vi kender så godt, men som bare smager bedst i Grækenland. Tzatziki, mousaka, gyros og alskens delikate fiskeretter fås næppe bedre end på Kreta.

En anden af de yndede øperler er Rhodos. Her er klimaet, ligesom på Kreta, behageligt hele året, og det vrimler med spændende lokalhistorie, hvor end du færdes. Øen huser en lang række små, hyggelige landsbyer og små fiskerlejer, og landskabet bølger i frodige vinmarker og grønne skovarealer. Rhodos er naturligvis også velegnet til badeferie, og særligt ned langs østkysten bugner det med fænomenale sten- og sandstrande med Faliráki som den mest indbydende.

Kos er et tredje bud på en fantastisk øferie. Øen har endnu flottere strande end Kreta og Rhodos, og nattelivet er farvestrålende og alsidigt. Den største by er Kos by, hvor restauranter, barer og tavernaer ligger side om side og frister med græske specialiteter.

Vil du opleve en af Grækenlands allersmukkeste øer, er Santorini bestemt en seriøs bejler. Santorini er hypnotiserende, og det er vanskeligt ikke at blive forført af øens særegenheder. Santorini bekræfter alle de bedste fordomme om Grækenland: Hvide kridthuse med blå døre og vinduesskodder, spektakulære klippeformationer med landsbyer, og mageløse solnedgange, der på magisk vis fjerner alle bekymringer og omslutter dig af lutter lykke fra top til tå.

Afbudsrejser til Grækenland

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Agii Apostoli 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserPella Steve 1

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
4299
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Centrum:
4 km Hania
Pella Steve 1

Hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser tæt ved strandenPella Steve er et lille familieejet hotel i et stille område med pool i baghaven, hvor man ikke kan andet end slappe af. Hotellet udstråler ægte græsk stemning med frugttræer og hyggelige altaner, hvorfra man kan nyde solen. Atmosfæren er præget af de gamle bygninger, som giver fornemmelsen af det ægte Grækenland.        
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
3899
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Agii Apostoli 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserGolden Beach

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
3299
afbudsrejser
Strand:
400 m
Børnepool:
Ja
Centrum:
4 km
Golden Beach

Populært stamgæst-hotel i Agia Apostoli tæt på Chania Drømmer du om en ferie i gode lejligheder, hvor du har en fantastisk udsigt fra poolområdet og en skøn beliggenhed tæt på gode strande og transportmuligheder til Chania? Så er Golden Beach et rigtig godt valg ? her får du det hele! Golden Beach har en smuk beliggenhed, da det ligger lidt højere end de andre hoteller i området. Det betyder, at du får en fantastisk udsigt fra lejlighedernes poolområde, der består af en voksenpool og en mindre børnepool i den ene ende. Der er også solterrasse med solsenge. Vil du hellere til stranden, når du let hele fire gode sandstrande i området. Her er det let at nyde nogle fantastiske feriedage.   Der er ikke bar eller restaurant på hotellet, men du finder både gode restauranter og indkøbsmuligheder i nærheden. Der er også kort afstand til Chania i bus eller taxa, hvor du finder et væld af spisemuligheder og butikker.  
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Chania 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Stratis

Kun Værelse. Studio with balcony
DKK
4099
afbudsrejser
Strand:
75 m
Centrum:
700 m
Lejligheder Stratis

Unik beliggenhed og gåafstand til Chania centrum Lejligheder Stratis er et dejligt lejlighedshotel, som ligger perfekt placeret i de gamle, kretentiske, små gader i Chania. Her bor du simpelt, men med en af øens måske bedste beliggenheder, der giver dig mulighed for at opleve den ægte, græske stemning på tætteste hold! Når du bor på Stratis, har du næsten alt indenfor rækkevidde. Det gælder uanset, om du er på jagt efter morgenbrød eller større indkøb - så ligger forretningerne i nabolaget. Lejlighederne ligger tæt ved den populære Nea Chora-strand, hvor du finder en masse, herlige græske taverner, og du bor i gåafstand til den gamle bydel i Chania. Her finder du både seværdigheder og et rigt handelsliv. Du kan bestille snacks, mad og drikkevarer i receptionen. På taget ligger en stor, skøn solterrasse, hvor du kan beundre den imponerende udsigt over Chania by, stranden og Middelhavet. Så der er rig mulighed for at slappe af, selv om du bor midt i byen. Tjek ind på Stratis og ...
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Agii Apostoli 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserCretan Dream Lejligh

Self Catering.1-værelses lejlighed
DKK
2499
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
100 m
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
4,5 km
Cretan Dream Lejligheder

Skønne omgivelser og super strand meget tæt på Cretan Dream er en skøn ramme for din ferie. Hotellet er charmerende indrettet og har alt, hvad du behøver, til en pragtfuld ferie meget tæt på. Blot 100 meter fra hotellet ligger en vidunderlig strand, hvor du kan dase, slikke sol og bade i det forfriskende hav. Du kan også tage ind til Chania, der er en skøn by med spændende seværdigheder, gode restauranter og et rigt handelsliv. Du når let til Chania med bus eller taxa. Til lejlighederne hører et smukt poolområde med skyggefulde områder, stor swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller. På hotellet kan du også benytte den lækre restaurant, den fine bar eller handle i minimarkedet. Creatan Dream er et meget populært valg blandt vores gæster. Det er hyggeligt, velholdt og har en fantastisk beliggenhed. Kort sagt det perfekte valg for rigtig mange af vores gæster.
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Agii Apostoli 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Dionysso

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
2499
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
350 m
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
4 km
Lejligheder Dionyssos

En udsøgt græsk perle med mange stamgæster Lejligheder Dionyssos er med sin centrale beliggenhed og fantastiske charme én af Kretas hotelperler. Du har en af de bedste strande i Chania-området tæt på, og det samme gælder Chania by med sine spændende seværdigheder, fine butikker og fantastiske restauranter. På Dionyssos er der lagt op til alle tiders ferie. Her er en skøn atmosfære og de mange gode faciliteter sikrer, at din ferie bliver en succes. Lejlighederne er kendte og eftertragtede blandt vores stamgæster. De vender hvert år tilbage til lejlighederne og de smukke omgivelser, men de kommer også igen for at besøge ejeren Dionyssis, der skaber en helt særlig stemning på hotellet! Værtskabet og atmosfæren gør, at gæsterne kommer igen og igen - og føler, de vender hjem.   Alle lejligheder ligger rundt om det atmosfærefyldte poolområde med swimmingpool, separat børnepool, solsenge og parasoller. Du har mulighed for at leje håndklæder til brug i poolområde. Rejser du med børn, ...
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Agii Apostoli 14 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserCretan Dream Lejligh

Self Catering.1-værelses lejlighed
DKK
3499
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
100 m
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
4,5 km
Cretan Dream Lejligheder

Skønne omgivelser og super strand meget tæt på Cretan Dream er en skøn ramme for din ferie. Hotellet er charmerende indrettet og har alt, hvad du behøver, til en pragtfuld ferie meget tæt på. Blot 100 meter fra hotellet ligger en vidunderlig strand, hvor du kan dase, slikke sol og bade i det forfriskende hav. Du kan også tage ind til Chania, der er en skøn by med spændende seværdigheder, gode restauranter og et rigt handelsliv. Du når let til Chania med bus eller taxa. Til lejlighederne hører et smukt poolområde med skyggefulde områder, stor swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller. På hotellet kan du også benytte den lækre restaurant, den fine bar eller handle i minimarkedet. Creatan Dream er et meget populært valg blandt vores gæster. Det er hyggeligt, velholdt og har en fantastisk beliggenhed. Kort sagt det perfekte valg for rigtig mange af vores gæster.
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Chania 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
6599
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Chania 14 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Stratis

Kun Værelse. 1 bedroom apartment wi...
DKK
9009
afbudsrejser
Strand:
75 m
Centrum:
700 m
Lejligheder Stratis

Unik beliggenhed og gåafstand til Chania centrum Lejligheder Stratis er et dejligt lejlighedshotel, som ligger perfekt placeret i de gamle, kretentiske, små gader i Chania. Her bor du simpelt, men med en af øens måske bedste beliggenheder, der giver dig mulighed for at opleve den ægte, græske stemning på tætteste hold! Når du bor på Stratis, har du næsten alt indenfor rækkevidde. Det gælder uanset, om du er på jagt efter morgenbrød eller større indkøb - så ligger forretningerne i nabolaget. Lejlighederne ligger tæt ved den populære Nea Chora-strand, hvor du finder en masse, herlige græske taverner, og du bor i gåafstand til den gamle bydel i Chania. Her finder du både seværdigheder og et rigt handelsliv. Du kan bestille snacks, mad og drikkevarer i receptionen. På taget ligger en stor, skøn solterrasse, hvor du kan beundre den imponerende udsigt over Chania by, stranden og Middelhavet. Så der er rig mulighed for at slappe af, selv om du bor midt i byen. Tjek ind på Stratis og ...
Bravo Tours Fr 10.04 Chania / Agii Apostoli 14 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserPella Steve 1

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
6499
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Centrum:
4 km Hania
Pella Steve 1

Hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser tæt ved strandenPella Steve er et lille familieejet hotel i et stille område med pool i baghaven, hvor man ikke kan andet end slappe af. Hotellet udstråler ægte græsk stemning med frugttræer og hyggelige altaner, hvorfra man kan nyde solen. Atmosfæren er præget af de gamle bygninger, som giver fornemmelsen af det ægte Grækenland.        

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.