Afbudsrejser til Afandou

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afandou, Grækenland

Afandou er en landsby på Rhodos, Grækenland. Byen blev grundlagt dengang piraterne hærgede Middelhavets øer. Byens navn stammer fra ordet "afandos", der på græsk betyder usynlig, da byen netop blev bygget, så den ikke kunne ses fra kysten. Det har dog ændret sig og byen byder nu på den største strand på Rhodos, med et stort udvalg i caféer, liggestolsområder og restauranter.

Stranden strækker sig over 5 km med fantastiske småsten og krystalklart hav. I sommerperioden kører der et lille tog mellem byen og stranden, så det er ligetil at komme frem og tilbage. Ved stranden er der også mulighed for forskellige vandaktiviteter som at leje surfing udstyr og vandcykler. Kirken Church of Our Lady er absolut et besøg værd, med sine fascinerende vægmalerier fra det 17. århundrede.

Byen er fuld af liv med caféer, restauranter, butikker og barer. Prøv blandt andet Mimis Taverna, der laver fantastisk græsk mad til fair priser. Afandou er hjem for den fantastiske 18-huls golfbane Afandou Golf.

De lokale er meget venlige og gæstfri og rundt om i byen er der frugt- og oliventræer. Afandou er særligt kendt for sine traditionelle tæpper, af høj kvalitet, der er at finde på udstillinger, i butikker og værksteder lidt uden for byen.

Afandou er et ferieparadis, der kombinerer liv og energi med afslappet attitude og fantastiske omgivelser. Byen kan både anbefales til familieferie, romantisk smuttur eller festlig ferie med vennerne. I Afandou er alle velkomne, og der er noget for enhver.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Afandou

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.