Afbudsrejser til Parga

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Parga, Grækenland

I modsætning til de fleste andre græske charterferiemål, ligger Parga på fastlandet, nærmeste bestemt på vestkysten sydøst for Korfu. Parga ligger som et smukt amfiteater mod havnen, og den ideelle beliggenhed ud til vandet skaber - sammen med det varierede kystlandskab med småøer og bugter - nærmest en illusion af en ø. Og med den sikre græske charme, de snoede stræder med små forretninger, overdådige strande samt ikke mindst et væld af lokale taverner bekræfter Parga alle dine hedeste fordomme om Grækenland.

Parga ligger fantastisk smukt placeret i en lille bugt med huse omkring sig, der kravler op ad de stejle bjergsider. De omkring liggende bjerge er spækket med velduftende olivenlunde, og over alt andet knejser Kasto fæstningen, der ligger mellem Parga og Valtos stranden, og efterlader et panoramisk vue ud over det idylliske område.

Tværs gennem Parga løber en snæver gade med et hav af spændende butikker, caféer og udflugtsbureauer. Samtidig kan du nyde synet af blomster, der toner frem fra krukker, trapper og vindueskarme. Der er en hyggelig havn, hvor indbydende taverner indfinder sig som perler på en snor og serverer dagens friske fiskefangst. Parga er ikke stor, og det er derfor let at finde rundt i gaderne, selvom de i starten kan forekomme en smule labyrintiske. Også rundt om Parga er der rigeligt at foretage sig. Lige uden for byen ligger der en række fine strande med grovkornet sand eller klapsten. Blandt de bedste er Valtos og Sarakiniko, hvor der både er strandstole
og parasoller, restauranter og caféer. Strandene kan nås til fods eller taxibåd fra havnen, hvorfra man i øvrigt også kan sejle ud til nogle af de nærliggende øer, for eksempel Paxos, Korfu og Lefkas. Det er således oplagt at kombinere en uge på det græske fastland med en uge på en af de herlige øer. Rigtig god rejse!
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Parga

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2023 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.