Afbudsrejser til Kos

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Kos, Grækenland

Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang tør sommer og dagtemperaturer på imellem 28 og 33 og grader. Kos er ikke så blæsende som feks. Rhodos hvilket bevirker at øen i perioder kan føles temmelig varm.

Transport
Der afgår daglige busforbindelser fra Kos by til øens andre byer og strande. I Kos by er der også mulighed for at leje bil, motorcykel, scooter eller cykel.

Strande
Næsten halvdelen af kysten på Kos består af strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige som for eksempel Tigaki Beach og Paradise Beach. I Kos by findes den populære strand Lambi Beach ca. 300 meter fra centrum.

Sport Kos er en meget flad ø og derfor velegnet til cykelture. På alle større strande findes vandsportsaktiviteter.

Forlystelser
I Kos by er der et livligt natteliv i højsæsonen. Byen har gader med flere hundrede barer og diskoteker. Er du vild med musik og dans så er du helt sikkert kommet til det rette sted. I Kos by er der den rene karnevalsstemning om aftenen i og udenfor de mange og tætliggende barer. Men byen har også meget andet at byde på. Smuk kultur fx hvor johanitternes borg nok er det mest iøjnefaldende. Borgen tog 100 år at bygge færdig og stod klar i 1312.

Børnevenlighed
Kos by er ikke velegnet til børnefamilier i højsæsonen, hvor bylivet er meget hektisk. I Lambi og Psalidi er tempoet noget

roligere. Kardamena og Tigaki er også gode alternative muligheder for de som ønsker en mere rolig ferie.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Kos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Apollo To 27.06 Kos 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
498
Bravo Tours To 27.06 Kos International Airport / Kos Town 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Kos
Kun fly
DKK
1498
Apollo To 27.06 Kos/Kalymnos 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
998
Apollo To 27.06 Kos By 7 Billund Fly+Hotel Paritsa
DKK
1298
Apollo To 27.06 Kos By 7 Billund Fly+Hotel Karis
DKK
1198
Bravo Tours To 27.06 Kos International Airport / Kos Town 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1798
afbudsrejser
Uspecificeret hotel

Uspecificeret indkvartering inkl. flybilletVælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder.Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.  Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Apollo To 27.06 Kos/Kalymnos 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Apollo To 27.06 Kos 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Sun Tours Fr 28.06 Rhodes / Koskinou-Rhodes 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserPrincess Flora

All inclusive. 1-værelses lejlighed...
DKK
5333
afbudsrejser
Strand:
700 m
Centrum:
1 km
Princess Flora

Familievenligt All Inclusive hotel beliggende i landlige omgivelser nær Kalithea på østkysten, med gåafstand til en mindre hyggelig bugt med sandstrand og helt klart vand. Komplekset, som er fordelt på flere bygninger, har et godt poolområde med børnepool, og med masser af plads på det omkringliggende græsareal til solsenge. Ved poolen findes en snackbar, hvor man kan nyde en kølig forfriskning, mens man tager et spil kort eller læner sig tilbage og nyder synet af de legende børn, der boltrer sig i den dejlige pool. Desuden byder hotellet på en hyggelig salon/lounge, samt opholdsstue med tv. Der er en dejlig have med tilhørende legeplads. Det er også muligt at benytte sig af hotellets tennisbane, billard eller videospil (alle mod betaling). Der ligger endvidere to større supermarkeder i nærheden af hotellet. Der er gode muligheder for at bevæge sig ind til Rhodos by og syd på øen, da bussen kører lige ude foran hotellet. Hotellet tilbyder også cykeludlejning. Wi-fi muligt på hele h...
Bravo Tours Fr 28.06 Kos International Airport / Kos Town 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Kos
Kun fly
DKK
1998

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.