Afbudsrejser til Skiathos

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Skiathos, Grækenland

Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiathos er den mest populære af Sporade-øerne, formentlig pga. dens beliggenhed tæt på fastlandet og øens lufthavn, som gør den mere fremkommelig end de andre øer. Skiathos? smukke natur med olivenlunde, frugttræer og dejlige strande er også med til at gøre øen utrolig populær hos de ferierende.

Skiathos by
Skiathos by er en hyggelig havneby i autentiske og charmerende omgivelser. Aktiviteterne er centreret omkring området ved havnen og hovedgaden, Papadiamantis. Ovenfor den gamle havn finder man den gamle bydel med små snoede gader og hvide huse. Ved byens nye havn lægger lystbådene til og området vrimler med restauranter og cafeer langs havnepromenaden. På hovedgaden Papadiamantis og dens sidegade, sælges alt fra eksklusivt mærketøj til souvenirs i de små butikker. Forlystelseslivet i Skiathos by er hektisk med mange barer og diskoteker. På restauranterne serveres alt lige fra retter fra de internationale køkkener til mere traditionel græsk mad.

Strandene på Skiathos
Øen har over 60 badestrande, med fine sandstrande langs kysten fra Skiathos by og helt til Koukonaries. Koukonaries på sydvest kysten anses for at være en af Europas bedste strande. Vil man besøge den mere øde nordlige kyst kan man tage med en fiskerbåd til strande med klipper og grotter. Den mest populære af strandene på den nordlige kyst er

den fine rullestensstrand Lalaria. De fleste af strandene er omgivet af træer, som gør det muligt at søge skygge på de varmeste tider af dagen. På de populære strande findes gode vandsportsmuligheder og hyggelige tavernaer.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Skiathos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.