Afbudsrejser til Kallithea

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Kallithea, Grækenland

Kallithea er beliggende på østkysten af Rhodos, tæt på både Rhodos by og øens andet store feriemål Faliraki. Kallithea er en meget lille, intim by med blot 450 indbyggere, men ikke desto mindre er her masser at fordrive tiden med for feriegæsterne. Byen, som egentlig betyder "smuk udsigt", blev grundlagt tilbage i 1922 af asiatiske flygtninge og er i dag berømt for sine grovkornede sand- og stenstrande, livlige bar- og caféleben samt viltre natteliv.

Kallithea er populærest for unge mennesker, der ønsker en ferie med fest og farver. De små gader er således fyldt med kaffebarer og steder med livemusik, natklubber og livlige taverner, der samlet set danner rammen om den mest bakkantiske landsby på Rhodos. Dag som nat kan gæsterne nyde cocktails i barer og på klubber. De kan danse til daggry og næste dag "samle stumperne" på en af de fænomenale strande, der lokker med glitrende, azurblåt vand og masser af solskinstimer.

Endvidere er Kallithea berømt for sine arkæologiske fund. Besøg for eksempel Sanctuary of Zeus Ammon, et helliggjort arkæologisk område af stor betydning, der så dagens lys tilbage i 1968 efter grundige undersøgelser. I nærheden er der også et lille middelalderkapel af Saint Panteleimon med nogle ret så interessante malerier.

Holder man ferie i Kallithea, bør man en af dagene besøge Rhodos' hovedby, Rhodos by, der ligger blot fem kilometer væk. Rhodos by står for mange som én af de smukkeste byer i hele Middelhavet. Byen er således omgivet af havet på tre sider, og
den gamle bydel er nærmest uberørt af de seneste 400 års udvikling, hvorfor alle de gamle skatte fra forskellige historiske perioder fortsat er "ved sine fulde fem". Derudover er byen dejlig grøn og frisk med masser af palmetræer i gaderne, og så får man øens hyggeligste og mest pittoreske lystbådshavn med i købet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Kallithea

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2023 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.