Afbudsrejser til Ægina

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Ægina, Grækenland

Ægina er en ø i Saronic bugten i Grækenland, blot en times sejltur fra Athen. Ægina er først de seneste år kommet på kortet for turister rundt omkring i verden, men har længe været grækernes foretrukne
feriemål.

På grund af beliggenheden vælger mange at bo i det idylliske og rene Ægina i stedet for det mere forurenede Athen, men blot tage en dags tur til hovedstaden. Øen er som taget fra et postkort med sine sandstrande, de blå bølger og den frodige vegetation. Besøg for eksempel Avra Strand, der ligger tættest på byen Æginas havn eller den mere øde klippestrand Perdika.

En af de mest besøgte seværdigheder er kirken Agios Nektarios, der er et syn på udvendigt og indvendigt. Også Aphaia templet er et besøg værd, med eller uden interesse for arkitektur. For børnefamilierne er der The Aegina Water Park, et stort vandland til de små vandhunde.

Det græske køkken er kendt og elsket verden over, for dets friske råvarer og perfekte balance mellem salt, cremet, friskt og sprødt. For den fuldendte aften kan restauranten Gramma anbefales, da man får mere end fantastisk mad og drikke, nemlig live musik eller teater.

Barracuda Beach Bar er stedet for de unge med et stort udbud af drinks, shots og vuggende rytmer natten lang. Nyd en drink eller en kaffe eller tjek e-mail på tiki verandaen eller i en liggestol på stranden. Ægina er et lille paradis på jorden og perfekt til en afslappende ferie med sol, romantik, god mad og oplevelser.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Ægina

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.