Afbudsrejser til Skopelos

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Skopelos, Grækenland

Skopelos ligger i det Ægæiske Hav øst for det græske fastland og er den næststørste af de i alt fire øer, der udgør øgruppen Sporaderne. Skopelos er indbegrebet af alt, hvad der er græsk, og turismen bugner ikke mindst, efter at store dele af Mamma Mia-filmen blev indspillet på øen. Ved den lejlighed kunne Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth og alle de andre nyde godt af de idylliske, grønne omgivelser - de hvidkalkede huse - de spektakulære, stejle og forrevne klipper - duften af den friske pinjeskov og de bølgende olivenlunde - og ikke mindst de helt fænomenale sandstrande, der indfinder sig overalt på øen. Nu er det din tur til at nyde Skopelos!

Hovedbyen på Skopelos hedder Skopelos by. Det er en fortryllende smuk gammel by, bygget i typisk sporadisk arkitektur med aner fra den venetianske stil. Tegl eller grågrøn skifer dækker tagene på overdådige hvide huse med udvendige træbalkoner, der glitrer i solen. Gaderne er charmerende og snørklede med blomster, der knejser i krukker, på trapper og i vindueskarme, og så er der et utal af små indbydende taverner, butikker og caféer, der lokker med lokale lækkerbiskner.

Rundt langs hele kysten falder indbydende sandstrande som perler på en snor, og særligt syd- og vestkysten er omgivet af storartede strande. Langs kysten fra Skopelos by til Glossa findes omkring 10 lækre strande både med sand og sten. Lokalbussen kører på hele kysten, og fra stoppestederne skal man typisk gå en lille tur for at nå til stranden. Den måske bedste
strand er Stafilos, beliggende blot fire kilometer uden for Skopelos by. Stranden er omgivet af frodig pinjeskov, og så har den både restaurant og strandbar.

Der er ingen lufthavn på Skopelos. Man flyver således til naboøen Skiathos, hvorfra man tager færgen til Skopelos. Den tur tager omtrent en time.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Skopelos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.