Afbudsrejser til Lido di Jesolo

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Lido di Jesolo, Italien

Lido de Jesolo har i årtier været vældig populær for danske turister, og her er da også badeferie for alle pengene. Samtidig er det ikke mindst et sted, som kræser for børnefamilier.

Lido de Jesolo
ligger godt 40 kilometer nord for Venedig, på den smukke plet, hvor Po-floden møder Adriaterhavet. Med sin 15 kilometer lange, ubrudte paradissandstrand, lokker feriebyen årligt flere hundrede tusinde turister.

Byens østlige del er roligst og tilbyder den bedste og mest børnevenlige strand. På vestsiden ligger langt de fleste hoteller, hvorfor der er tilsvarende flere restauranter, fortovscaféer og shoppemuligheder. Om aftenen samles byen på den store hovedgade, hvor gøglere i alle afstøbninger sørger for lystig underholdning for børn og barnlige sjæle. Der kører desuden blandt andet et minitog rundt i gaderne, hvor det er populært at tøffe sig en hyggelig aftentur. Uden for vestbyen ligger Aqualandia, et gigantisk vandland med massevis af sjove, våde oplevelser for både små og store.

Det er selvfølgelig også oplagt - og oven i købet meget enkelt - at smutte en tur til Venedig under opholdet. Flere gange dagligt sejler således en færge fra spidsen af Lidoen, Punta Sabbioni, som transporterer sine passagerer direkte til Marcuspladsen midt i Venedig. Ellers ligger Lido de Jesolo også i attraktiv afstand til for eksempel Verona eller Vicenza, hvor der, ligesom i Venedig, er masser af sjove forlystelser for hele familien.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Italien
Kender du Italien? Italien er ikke bare pizza, pasta og fodboldfeber. Det er det også! Men Italien er ikke mindst fascinerende historie og storslået arkitektur, det er fa...

Afbudsrejser til Lido di Jesolo

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.