Afbudsrejser til Livigno

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Livigno, Italien

Livigno er et topmoderne skisportssted beliggende i det nordlige Italien midt i naturparken Stelvio. Byen ligger i mere end 1800 meters højde, og den er således en af de mest snesikre i Italien. Det er da også noget danskerne har fået øjnene op for, og de ideelle skiløbsmuligheder samt de toldfrie priser gør Livigno til et af danskernes foretrukne rejsemål i Italien. Livigno byder på alt lige fra flade pister for nybegyndere og børn til stejle, sorte pister for de mere øvede. Man skal heller ikke glemme den hyggelige gågade og det brede udvalg af restauranter, byen skilter åbenlyst med. Kort sagt sørger Livigno for noget til alle.

Skiområdet Livigno består af områderne Carosello og Mottolino, der tilsammen og i alt byder små 115 kilometer pister. Liftsystemet kører hurtigt og fuldkomment upåklageligt med flere end 60 lifter i området. Desuden byder stedet på en af Europas bedste snowboardparker med for eksempel halfpipe på 100 meter.

Livigno er ikke kun en skisportsby, og den kan derfor snildt besøges hele året. Om sommeren kan man virkelig nyde den grønne natur i form af trekking-, cykle- og vandreture, ligesom stemningen i den lille alpeby er hyggelig og indtagende året rundt. Området er desuden toldfrit - ligesom Andorra - så der er glimrende mulighed for at gøre forskellige scoops i løbet af ferien.

Livigno og omegn byder ud over skiløb på en lang række sjove aktiviteter og forlystelser. Besøg for eksempel Cronox centret, der har bowling, bordfodbold, pool og billard på
programmet. Der er også et mindre vandland samt et wellnesscenter med boblebade, sauna og dampbad. Endelig kan man ride på heste eller - for de vilde - leje en snescooter og suse rundt på i det herlige terræn.

Når man rejser til Livigno om vinteren, skal man være opmærksom på, at den eneste vej ind til byen er en tre kilometer lang betalingstunnel. Derfor er det vigtigt at have lidt euro med til tunnelafgift, da der ikke modtages betalingskort.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Italien
Kender du Italien? Italien er ikke bare pizza, pasta og fodboldfeber. Det er det også! Men Italien er ikke mindst fascinerende historie og storslået arkitektur, det er fa...

Afbudsrejser til Livigno

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.