Afbudsrejser til Firenze

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Firenze, Italien

Skal du til Toscana, er Firenze et godt udgangspunkt for udflugter rundt i området. Samtidig byder Firenze på et væld af historie og kulturelle oplevelser. Byen er en renæssanceby og er kendt for sin tiltrækning på kunstnere. Dette har bevirket, at Firenze har et af verdens bedste kunstmuseer, der rummer værker af Rembrandt, Michelangelo og Leonardo da Vinci. Byen har en hyggelig atmosfære og rummer alt, hvad en storby skal byde på. Du kan gå rundt i byen og mærke stemningen og se på nogle af byens historiske bygninger, som palæer og kirker.

Firenze kaldes også Florens og er hovedstad i Toscana beliggende ved Arnofloden. Byen var i 1865 til 1870 hovedstad for Italien. Byen blev grundlagt som Florentia i 59 f. Kr. og var en romersk koloni. Firenze har 380.000 indbyggere og byder både på shopping og restauranter, hvor du kan nyde toscansk vin og mad. Toscana har middelhavsklima og har derfor varme somre og milde vintre. Om sommeren kan temperaturen komme op over 30 grader og den høje luftfugtighed gør somrene hede. I efterårsperioden falder temperaturen og det bliver mere behageligt, hvis man ikke bryder sig om den høje luftfugtighed.

Du kan sagtens bruge flere dage i Firenze, for at opleve stemningen og de historiske attraktioner. Et besøg værd er Domkirken i Firenze, Il Duomo. Kirken ligger i Firenzes snævre gader og lyser op med sit hvide, grønne og lyserøde marmor. Indenfor kan du se en imponerende kuppel, som er bygget uden stillads. For at komme op i toppen af kirken, skal du

gå 463 trin op, men så får du også en hel fantastisk udsigt over byen.

Byens gamle samlingsplads for politiske stormøder er Piazza della Signoria. I dag kan du sidde på en af de mange caféer og nyde de mange statuer og skulpturer, som står rundt på pladsen. Det er også på denne plads at rådhuset ligger. Er du til kunst, er Uffizi-galleriet et besøg værd. Her findes verdens vigtigste samling af renæssancekunst. Grundet muséets popularitet er der desværre næsten altid lange køer til muséet, så det er en god idé, at bestille billet hjemmefra, hvis du forhånd ved, at du gerne vil besøge muséet.

Et sted, du bør besøge, når du er i Firenze, er Ponte Vecchio broen. Denne bro var den eneste der stod tilbage efter 2. verdenskrig og her finder du en fantastisk udsigt til Arno-floden. Broen blev bygget i 1345 og er kendt for sine små guldværksteder, der flere steder er bygget, så de næsten hænger ud over broen.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Italien
Kender du Italien? Italien er ikke bare pizza, pasta og fodboldfeber. Det er det også! Men Italien er ikke mindst fascinerende historie og storslået arkitektur, det er fa...

Afbudsrejser til Firenze

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.