Afbudsrejser til Bologna

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bologna, Italien

Den norditalienske by Bologna er kendt som Italiens madmekka og blev i 2000 kåret som årets kulturby i Europa. Byen er fantastisk med dens røde mursten og tagsten, med over 40 km af søjlegange og omgivet af grønne bakker.

Bologna var romersk koloni i år 193 f.Kr. og hørte i 1506 til 1859 i Kirkestaten. Universitetet i Bologna er fra 1088 og er dermed et af ældste samt mest prestigefyldte i Europa, som hvert år også tiltrækker mange udenlandske studerende. De mange studerende er også med til at skabe et livligt natteliv.

Bologna er også centrum for kunst og musik og byen rummer mange historiske bygningsværker, deriblandt de skæve adelstårne Farisenda og AsinelliSan. begge opført 1109-19, det unikke romanske kirkekompleks Santo Stefano med fem kirker fra 1000-1200-t., flere middelalderlige kirker og paladser fra 1200-1500-t. og på Piazza Maggiore som er byens samlingspunkt, ligger San Petronio kirken, som er den vigtigste kirke i Norditalien og den femtestørste i verden. Springvandet Fontana di Nettuno er kendingsmærket på nabopladsen Piazza Nettuno som er et smukt og historisk springvad. De to sammensmeltede pladser udgør hjertet af Bolognas historiske centrum, der er blevet anerkendt som den største og mest intakte historiske bykerne i verden.

Det legendariske tempel Tamburini er også besøg værd, der har været i den samme families eje i 80 år, hvor du kan få den særlige ost fra Nordsicilien blandt andre af de bedste ting fra det italienske køkken. Bologna har generelt noget af den
bedste gastronomi i hele Italien.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Italien
Kender du Italien? Italien er ikke bare pizza, pasta og fodboldfeber. Det er det også! Men Italien er ikke mindst fascinerende historie og storslået arkitektur, det er fa...

Afbudsrejser til Bologna

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.