Afbudsrejser til Valldemossa

Afbudsrejser til Valldemossa

En kulturel perle med autentiske gader og stræder gør afbudsrejser til Valdemossa eftertragtede.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Find afbudsrejser til kulturelle og bjergtagende Valldemossa

Valldemossa

Valldemossa er en af Mallorcas smukkeste byer med sin beliggenhed i bjergene og små 17 km fra hovedstaden Palma. Valldemossa er omgivet af et flot, bakket og frodigt landskab. Valldemossa har ca 2000 indbyggere og har bevaret et autentisk præg med sine smalle og hyggelige gader dekoreret med planter og blomster. Flere husdøre i Valldemossa har en religiøst symbol placeret udvendigt for at beskytte deres hus mod overgreb - en tradition, der går mange år tilbage.
Går afbudsrejsen til Valldemossa på Mallorca er det uundgåeligt at se byens kloster fra det 13. århundrede. Klostret fra oprindeligt bygget som kongebolig, men blev omdannet til kloster i 1399. Forfattere, komponister (som Chopin) har fundet inspiration til deres værker i Valldemossa. Valldemossa har stadig traditionelle bagerier, hvor den lokale delikatesse ?coca de patata, kartoffelkage? serveres til lokalbefolkningen og turister. Til kagen nydes en kop varm kakao eller kaffe.

Som på det meste af Mallorca er jorden omkring Valldemossa også frugtbar, hvorfor der dyrkes mandler, oliven m.m.
Valldemossa er ikke en kystby, men i Port Valldemossa ligger et par fiskerbåde fortøjet, 6 km fra Valldemossa. I Port Valldemossa er en lille stenstrand og restaurant.
Ved tur til stranden tager turister og de lokale til det nærliggende Deia, som tilbyder en fantastisk udsigt over kystenlinjen.
Valldemossa er det perfekte turistmål for naturelskere, cykelentuiaster og vandrefreaks.

Kulturelt har Valldemosa meget at byde på som
byens gamle Apotek, Chopins celle i klostret, hvor han boede en vinter med sin elsker, Biblioteket hvor munkene mødes en halv time en gang om ugen, eller besøg Valldemosas kunstmuseum med kunst af Miro, Ramis, Picasso m.fl.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Valldemossa

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.