Afbudsrejser til Alcudia

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Alcudia, Mallorca, Spanien

Alcudia er Mallorcas største og uden tvivl mest foretrukne ferieby. Stedet har nogle af Middelhavets allerbedste strande og er ideel for både familier, par og unge. Alcudia kan groft inddeles i tre områder: det oprindelige Alcudia helt ude på kysten, havnebyen Puerto Alcudia med sin hyggelige havne- og strandpromenade, forretninger og restauranter, og endelig den nyeste del, Playa de Alcudia med nye, lækre hoteller og et spillevende centrum. Uanset hvor du lægger din feries udgangspunkt, er du garanteret masser af gode oplevelser og ikke mindst fantastiske temperaturer, der i sommerhalvåret meget sjældent kommer under 24 grader.

Alcudias største strand, Platja d'Alcudia, er velsagtens Mallorcas bedste. Den er mange kilometer lang og flere steder næsten 100 meter bred. Vandet er turkisblåt og lavt, og med sit finkornede, kridhvide sand er den helt perfekt til børn. For de større børn er der et bredt udvalg af strandaktiviteter, så som vandski, paragliding, jetski og beachvolley. Søger man en lidt fredeligere strand, kan man drage lidt nord for byen, hvor blandt andre Port de Pollensa og Cala Formentor byder sig til, der begge er særdeles indtagende.

Det gamle eller oprindelige Alcudia er Mallorcas historiske centrum. Her finder man blandt andet den imponerende, gamle bymur, der i tidernes morgen fungerede som romersk fæstning. Inden for bymurene vrimler det med spændende, smalle gader med hyggelige caféer, restauranter og butikker. Den store centrale plads hedder Placa Constitucio,
og det er her hovedparten af de historiske seværdigheder tager sit afsæt.

Det mallorcinske køkken er altid garant for store gastronomiske oplevelser, og øen har en lang tradition for lækre lokalretter. Særligt populær er den klassiske mallorcinske pølse, Sobrasada, som er lavet af kød fra små, sorte grise. For de mere vovede kan også anbefales Caracoles a la mallorquina, små snegle serveret med krydret aioli. Du finder naturligvis også traditionel spansk paella, gazpacho og lækre tapasmenuer på alle de lokale restaurationer i Alcudia. Buen provecho - og god rejse!
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Alcudia

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Århuscharter Lø 02.10 Alcudia 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Palma - Ma

Fly t/r
DKK
2499

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.