Afbudsrejser til Cala Mayor

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Cala Mayor, Mallorca, Spanien

Cala Mayor ligger på dejlige Mallorca og er det perfekte feriemål for dig, der ønsker at kombinere strand- og badeliv med en hyggelig storby, shopping og kultur. Cala Mayor ligger blot fem kilometer vest for Mallorcas hovedby, Palma, men er samtidig en afstressende, rolig og fantastisk hyggelig by med sandstrand, gadeliv og et af øens mest kendte kunstmuseer. Derudover er byen kendt for sit Mariventpalads, hvor den spanske kongefamilie under tiden holder ferie.

Cala Mayor er et af de ældste ferieområder på Mallorca, og stedet var således vældig populært, da invasionen af Mallorca-turister for alvor lagde fra land tilbage i 1970erne. Sidenhen blev byen faktisk til et mere almindeligt boligområde, og det er først i nyere tid, at stedet igen er blomstret op som turistmål. Den let kuperede by har sin egen lille fine sandstrand og hovedgaden Joan Miró som hovedpulsåre. Kunstelskere valfarter i øvrigt til byen for at opleve netop Miró-museet, der præsenterer nogle unikke samlinger fra den berømte spanske modernist, der boede i byen i mere end 40 år.

Stranden i Cala Mayor er ikke mere end små 200 meter lang og knap 100 meter bred, og det kan således i højsæsonen være trængt med pladsen. Til gengæld er sandet fint og lyst, og vandet helt krystalklart. Stranden er omkranset af høje hoteller samt en lille promenade, hvor der ligger butikker, caféer og restauranter.

Cala Mayor efterlader tilmed gode muligheder for shopping, og blot et par kilometer væk ligger et af Mallorcas største
shoppecentre, Porto Pi. Her er tre fuldfede etager med butikker, barer, spillehaller og biografer, og hvis vejret en sjælden gang skulle være dårligt, er Porto Pi et perfekt sted at søge ly.

I kraft af Cala Mayors fine beliggenhed, er stedet udover at være en herlig ferieby i sig selv også et suverænt udgangspunkt for udflugter til resten af Mallorca. Tag for eksempel på dagstur til den naturskønne bjergby Valldemossa, nyd de søde dufte i Appelsindalen, eller se nærmere på Dragegrotterne lige uden for Palma.

For naturelskere med lyst til at vandre og cykle byder Mallorca på et væld af gode, afmærkede ruter, hvor man på vejen kan opleve alt fra appelsindistrikter til tusindårige olivenlunde og gamle klostre. Mulighederne er mange, og Mallorca er altid et sikkert hit.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Cala Mayor

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.