Afbudsrejser til Puerto de Pollensa

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Puerto de Pollensa, Mallorca, Spanien

Puerto de Pollensa ligger på det nordlige Mallorca og er en af øens mest spanske feriebyer. Den populære destination ligger ikke langt fra det pulserende Alcudia, nærmere bestemt der, hvor bjergkæden Serra de Tramuntana lader sine sidste højderygge spejle i havet, og omgivelserne er således helt fænomenale. I bunden af bugten Badia de Pollensa toner byen frem med sit lyse, fine sand og krystalklare vand, og i alt folder godt 500 meters strand sig ud foran strandpromenaden med palmer, restauranter og caféer. Der er aldrig langt til hverken havnen med den hyggelige atmosfære, den billedskønne bykerne eller stranden, der slænger sig langs hele bugten. Rolig, afslappet og fuldblodsautentisk spansk feriestemning er noget at se frem til. Det er intet under, at Puerto de Pollensa er mallorcinernes egen favorit!

Der er masser at foretage sig på sin ferie til Puerto de Pollensa. Stranden er selvsagt perfekt for dem, der ønsker at nyde ferien på en solseng eller i skyggen fra parasollen, men der er også noget for dem med lidt mere krudt i rumpetten. På stranden udbydes således en række sjove aktiviteter både til lands og til vands, så som volleyball og strandfodbold, windsurfing og vandski. Derudover er naturen omkring byen velegnet til både gå-, jogge- og cykleture, og følger man de små veje op på stierne i de kuperede områder, får man serveret fænomenale udsigter over den maleriske havn og bymidte.

Bymidten er hyggelig og meget spansk i sin udformning. Det samme kan siges om tempoet; det
er med andre ord nemt at komme helt ned i første feriegear. Her er et bredt udvalg af primært lokale butikker, barer og restauranter. Bag ved havnens lille marina løber byens gamle kvarter, som byder på smukke gule huse med grønne skodder, smalle gader med brosten og små pladser med bænke og caféer.

Tæt på Puerto de Pollensa ligger den største by i det nordlige Mallorca, feriebomben Alcudia. Her er gang i den dag og nat, og der en del flere seværdigheder end i Puerto de Pollensa. Her er massevis af gode familiehoteller og restauranter, og kommer man forbi tirsdag eller søndag, kan man forlyste sig på det populære kræmmermarked. Det "gamle" Alcudia, som er Mallorcas ældste by, er en af de store turistattraktioner på Mallorca og så absolut et besøg værd, uanset om man bor i Alcudia eller et andet sted.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Puerto de Pollensa

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.