Afbudsrejser til Palma Nova

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Palma Nova, Mallorca, Spanien

Palma Nova er en ferieby i Palmabugten på sydvestkysten af Mallorca lige i nærheden af den store feriebombe, Magalluf, og ikke langt fra hovedstaden, Palma de Mallorca. Magalluf tiltrækker i højsæsonen unge fra hele Europa, der samles for at feste og sole sig. Palma Nova er derimod noget mere afdæmpet og særdeles ideel for børnefamilier og par, der bare ønsker at nyde ferien i rolige omgivelser. Som et solafbræk kan man begive sig på udflugt op ad Mallorcas vestkyst, der råder over en enestående bjergnatur, der absolut er værd at falde i staver over.

Palma Nova byder på tre strande, og de er alle skønne at færdes på. Den største strand ligger helt op til byen og har den lokale havn som sin baghave. Stranden, som er godt en halv kilometer lang, har - ligesom de to andre - fine, hvide sandkorn og lavt, krystalklart vand lige til at gå om bord i. Der er masser af sjove aktiviteter på strandene, så som vandski og paragliding, beach volley og strandfodbold. Mellem strandene indfinder sig en bred, nyanlagt strandpromenade med høje, vajende palmer og et bredt udvalg af hyggelige barer, restauranter og caféer. Derudover bruger mange promenaden som motionsbånd for eksempel til cykling og løb med eller uden rulleskøjter. Langs promenaden er der med mellemrum ydermere anlagt en lang række legepladser, hvor børnene kan aflæsse krudtet fra bagenden og forældrene kan hygge sig med en kold øl eller en velsmagende kaffe i solen.

Palma Nova er også et godt udgangspunkt for at se noget af det
resterende Mallorca. Lidt oppe ad vestkysten finder man store kontraster til badelivet i form af bjergrige, pittoreske naturlandskaber. De smalle veje fører dig gennem velduftende appelsinplantager og olivenlunde, små bugter og høje bjerge med enestående, maleriske udsigter. Man kan passende lægge vejen forbi Chopins charmerende Valldemossa med små labyrintgader og hyggelige udendørs caféer, der byder på fænomenal mandelkage og kaffe lige fra friskbryggen.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Palma Nova

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.