Afbudsrejser til Cala Millor

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Cala Millor, Mallorca, Spanien

Cala Millor er den største ferieby på østkysten af Mallorca. Steder er i dag et særdeles anerkendt og veletableret rejsemål, og turisterne kommer valfartende fra hele Europa med løftet om nogle fantastiske sandstrande, en spændende byatmosfære, fest og farver i nattelivet og frem for alt en masse dejligt solskinsvejr.

Cala Millor er stort set vokset sammen med den mindre by Cala Bona, der ligger lidt nord for Cala Millor. Sammen udgør de to byer et af Mallorcas og Spaniens mest foretrukne feriemål. Direkte oversat betyder Cala Millor "den bedre bugt", og det er ikke tilfældigt. Rent faktisk har byens lokale strand flere gange figureret på listen over Spaniens ti bedste. Stranden er små halvanden kilometer lang og relativt bred, hvilket også gør den børnevenlig. Sandet er lyst og meget fint og danner sammen med det rene, klare vand en perfekt ramme for strand- og badeferie. Derudover er der et bredt udvalg af forskellige vandsportsaktiviteter på stranden. Langs stranden løber i øvrigt en hyggelig promenade med palmer og pinjetræer, hvor joggere, skatere og andre holder til både i eftermiddagssolen og i lyset fra solnedgangen. På promenaden indfinder sig også hober af restauranter, caféer og barer, og så er det muligt at gå helt til nabobyen Cala Bona.

Cala Millor er ikke kun en badeby, men en levende og autentisk spansk by med godt 8.000 indbyggere. Du er således tæt på den spanske dagligdag. Lige på den anden side af bebyggelsen knejser overdådige, grønne bakker med små villaer. For
mange skandinaver er stedet en relativ ny opdagelse, hvorimod særligt tyskere i en lang årrække har valgt netop Cala Millor som sommerferiemål.

Østkysten af Mallorca byder tilmed på en lang række interessante udflugtsmål. Der er selvfølgelig både badevige og hyggelige småbyer som Porto Cristo og Cala Bona. Men man kan også besøge "Dragegrotterne" i Mallorcas hovedstad, Palma, med sine enestående drypstensformationer, ligesom man kan slå vejen forbi det store fredagsmarked i Son Servera. Derudover kan det anbefales på det varmeste at foretage en dagsudflugt til bjergbyen Valldemossa med sin smukke og velduftende appelsindal, der ligger i helt og aldeles henrivende omgivelser.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Cala Millor

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.