Afbudsrejser til Playa de Muro

Afbudsrejser til Playa de Muro

Playa de Moro er en smuk 6 km lang hvid sandstrand i det nordlige mallorca.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Oplev det børnevenlige Playa de Moro på Mallorca

Playa de Moro er en smuk 6 km lang hvid sandstrand i det nordlige mallorca. Playa de Moro er en ?blå flag? strand, hvilket betyder at sikkerhedsforholdene er vurderet til at være i top. Stranden er generelt mere støjsvag end den i naboområdet Alcudia på grund af sin placering udenfor Alcudia by.

Sandet er fint og blødt og stranden fører ned mod det klare lavvandede blå hav i en blid hældning. Der er lavvandet nok til at også mindre børn kan lege sikkert i vandkanten. Byder dagen på meget vind er Playa de Moro dog mindre beskyttet end stranden ved Alcudia og du kan opleve større bølger her.

Stranden er delt op i 3 sektioner. Mod vest, tættest på alcudia, har stranden gode faciliteter og bagved ligger hoteller og ferielejligheder. Liggestole og parasoller udlejes og der findes toiletter, brusere, handicapadgang og livreddere på vagt. Langs stranden finder du også restauranter og cafeer.

Den midterste sektion har officielt sit udspring ved åen s?Oberta som snor sig ud fra indgangen til S'Albufera Naturpark og bevæger sig østpå i en strækning på 1,7 km. Denne del af stranden er kendt som Playa de Muro Sektor II eller Es Brac. Hoteller pryder stadig bagved ​​stranden og denne del af stranden kan tilbyde alle de faciliteter, som stranden længere mod vest, men der er lidt mindre travlt på denne strand.

Når antallet af faciliteter begynder at svinde ind og flere natur omgivelser bliver synlige, er man ankommet til stranden Es Comu. Her finder man 1,5 km uspoleret strand, med
klitter, fyrretræer og enebærbuske i den bagerste del af stranden.

Bevæger man sig videre mod øst vil man efterhånden begynde at være nær Can Picafort og stranden bliver her mere og mere livlig og er kendt under navnet Es Capellans. I modsætning til de tre andre dele af stranden, er Es Capellans ikke markeret som en ?Blå Flag? strand endnu.

Denne del af Mallorca er populært for sejlads og anden vandsport på grund af den store bugt og de gunstige vinde. Vandski, jetski og paragliding kan dyrkes her. Den badebro, der fører ud i havet i den vestlige del af stranden fungerer som en anløbsbro til bådene. Du kan også tage bådture langs kysten herfra. Flere Scubadykker bureauer har også opsamling fra denne bro.

Bagved Es Capellans ​​stranden ligger S'Albufera naturpark, som er et beskyttet vådområde. Ønsker du et alternativ til at ligge på stranden så byder parken på en række vandrestier og et turistcenter.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Playa de Muro

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.