Afbudsrejser til Cala Bona

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bestil afbudsrejser til Cala Bona og oplev malerisk charme

Cala Bona på Mallorca har en dragende virkning på turister. Mange turister vender tilbage til øen, når først de har besøgt den én gang.
Cala Bona er et relativt lille område i forhold til mange andre
turistområder på Mallorca. Men med en afbudsrejse til Cala Bona vil du opleve Cala Bonas charme og maleriske havn, lækre strande og gode hoteller. Udvalget af butikker er bredt, og der er mulighed for at dyrke en lange række aktiviteter.
Langs vandet ligger den populære havnepromenade, som benyttes flittigt af områdetes turister. Promenaden strækker sig fra turisthotellerne til slottet på Punt de N?Amer i den fjerneste del af Cala Millor.
Det kan anbefales at leje en cykel, da Cala Bona har en flot anlagt cykelsti, der benyttes af turister og lokale beboere.
Området ved Cala Bona er meget fladt, hvilket tiltrækker en del ældre og handicappede. Der er mulighed for at leje forskellige slags hjælpemidler i området som scootere, ganghjælpemidler mm.
Unge mennesker vælger mere livlige feriesteder på Mallorca, hvor de har mulighed for at feste natten lang.
Kystlinjen er stenet, men omkring Cala Bona ligger flere strandområder. Den største strand ved Cala Bona har en livredder tilknyttet og ligger lige ved promenaden.
Med afbudsrejser til Cala Bona får du en rejse til et populært rejsemål, hvor flere af turisterne har besøgt området flere gange.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Cala Bona

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.