Afbudsrejser til Mallorca

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Mallorca, Spanien

Alt om Mallorca
Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredest. Mallorca er en meget behagelig destination, både for dem der elsker at solbade og svømme, og for dem der ønsker at gå på oplevelse i deres ferie. Kulturelle seværdigheder, varmt klima, en afkølende brise og smukke strande gør Mallorca til det ideelle feriested for turister i alle aldre. På Mallorca finder du et utroligt varieret landskab set i forhold til øens relative lille størrelse. Her er frugtbart lavland i den centrale del af Mallorca og høje bjergtoppe findes i Serra de Tramuntana.

Shopping På Mallorca
I hovedbyen Palma som ligger majestætiske ned til havet er der gode muligheder for at shoppe i både den nye og den gamle del af byen. Her finder du et stort udvalg af designervarer og skindvarer i god kvalitet. Palma byder også på gamle monumenter som fx katedralen La Seu, som mesterarkitekten Gaudi står bag.

Mad
Mallorcas køkken er udsøgt og på øens mange restauranter kan du fylde dig med tapas. Maden tager udgangspunkt i øens beliggenhed ved middelhavet, men adskiller sig alligevel fra madtraditionerne på Spaniens fastland. En stor del af menukortet vil indeholde lokale catalanske retter og mange retter er baseret på svinekød. Fiskeretter er naturligvis også en populær del af menuen.

Almudania Palace i Palma de Mallorca
Mallorca er ren og pæn. Langs stranden er der normalt brede og fine gå-og cykelstier. Det er
meget behageligt for dem, der ønsker at slentre langs strandene. Der ligger en lang række flotte hoteller med høj standard langs strandene, og strandene er rene og har meget fint sand.

Gala
Mallorca har haft et ufortjent dårligt ry som et "Jamborette sted" med masser af turister, som bare fester. Der er mil efter mil med smukke strande langs kysten, og der er store områder, der er kategoriseret som reservater for at beskytte naturen mod udnyttelse. Mange smukke vandrestier er blevet etableret for dem, der ønsker en aktiv ferie. En utrolig smuk vandresti går fra den lille bjergby Deia til Soller. Hvis man forlader kysten og begiver sig mod bjergene, er der masser af dejlige små bjerglandsbyer at udforske. Mallorcas højeste bjerg hedder Puig Major og er 1445 m højt.

Tyveri
Lommetyveri er et problem. Især i området omkring Palma huserer lommetyvene. Det er vigtigt at tænke på, hvordan du holder øje med din tegnebog og andre værdigenstande. Ovenstående er der stor risiko for kan forekomme, når du rejser med øens busser. Når man stiger på eller af busser, hvor mange mennesker er samlet, giver mulighed for professionelle lommetyve kan få fat i de værdier, man har med på sine ture. Det er bedst, hvis du kan få låst dine værdigenstande inde i en safety boks på hotellet. På den måde behøver du kun medbringe en mindre beløb, når du tager på tur. Risikoen for at skulle risikere større tab minimeres på denne måde.

Palma de Mallorca
Palma har 350.000 indbyggere, hvilket betyder, at halvdelen af Mallorcas indbyggere bor i byen. Den ældre del af Palma er området omkring katedralen La Seu. Den ældre del var tidligere omgivet af en mur. Dette område kaldes på spansk "Barrios la Port Ella, Ella Port-distriktet. Når man skal udforske Palma, er det oplagt at starte ved katedralen.

Gateway til S'Hort del Rei
Området umiddelbart nedenfor katedralen består af den storslåede havn, som siges at have Middelhavet største koncentration af yachts. Der ligger også meget store krydstogtskibe. Udsigten fra bjerget, hvor katedralen ligger og ud over havnen er storslået. Langs havnen er en promenade kaldet Paseo Maritimo. Dette store område blev påbegyndt i 1950, men blev først afsluttet i 1970'erne.

En dag i Palma
Ved ferie til Mallorca bør afsætte mindst en dag til at besøge Palma. Palma er en meget charmerende og smuk by. Ved kortere ophold i Palma, kan det anbefales at koncentrere besøget til området omkring domkirken.

Plaza de la Reina
Det er meget afslappende at gå langs Passeig des Born. Denne promenade er en bred gade forsynet med stenbænke og mægtige træer. Det er forbløffende at gå her og giver mulighed for at hvile et øjeblik på bænkene og giver ro midt i storbyens larm.

Skulpturer af Manolo Valdes
Langs Passeig des Born er en række skulpturer af kunstneren Manolo Valdes. Manolo Valdes er en spansk billedhugger, der blev født i 1942. Han arbejder nu i New York og Madrid. Hans skulpturer er meget specielle, og de gør det interessant at gå op ad gaden.

Plaza Pius XII
På den anden side af Passeig des Born er også et springvand. The Fountain består af en Obelisk, som dannes af fire små skildpadder. Denne firkantede plads kaldes Plaza Pius XII. Herfra udgår Avenida Jaime III, der er Palmas fineste shopping gade. Hvis du er interesseret i shopping er det indlysende at besøge dette område.

Calle Aguntadoras
Hvis du vil spise middag i Palma er Calle Aguntadoras et besøg værd. Det er en meget berømt smal gade, hvor næsten alle huse har en kantine eller bar. Calle Aguntadoras er placeret tæt ved pladsen Plaza de la Reina og er egentlig kun et smalt stræde. Spis gerne middag her en aften i løbet af ferien. Restauranterne har en gæstfri og venlig atmossfære og fremstår meget ægte.

Katedralen La dit
King Jaime rejste med båd fra Barcelona til Mallorca. Båden blev under rejsen ramt af en forfærdelig storm. Kongen besluttede, da han satte fødderne på Mallorcas jord, han ville bygge en storslået Katedral til ære for Virgin Mary. Katedralen blev afsluttet i 1601. Katedral La dit er en af Spaniens største. Det er utrolig kraftfuld at komme ind i denne storslåede katedral. Overalt siver lyset ind gennem utallige små og store malede glas. Rosette vinduerne er meget smukke, og der er virkelig højt til loftet. Ved det vigtigste alter er en baldakin. Denne baldakin blev lavet i 1912 af Antoni Gaudi. Det forestiller en stor krone i smedejern og er forsynet med et farverigt krucifiks. Den vellykkede catalanske arkitekt Antoni Gaudi var med til at restaurere La Seu, så mere lys ville kunne oplyse den store domkirke. På den sydlige side af domkirken er Portal del Mirador fra 1300-tallet. Det er en havn med fantastiske sten statuer, udhugget af billedhuggeren Guillem Sagrera. Der er også en frise med den sidste nadver, Jesus' sidste måltid. Over døren til klokketårnet er indgraveret: Non est factum tale opus universis regnis, hvilket betyder: "Intet som dette er blevet bygget i hele verden." Det koster 4 euro at komme ind i kirken, men det er godt givet ud. Man bør ikke forlade Palma de Mallorca, uden at have besøgt den berømte katedral La Seu.

Udsigten fra katedralen La Seu
Palau marts Museu ligger ved siden af en trappe, der går ned fra katedralen til Miroslaw "Personatge" og Plaza de la Reina. Her er en meget fin samling af kunstskatte, bl.a. Moore, Rodin, Chillida og Dali. Dette museum er et af to store museumer på Mallorca, der er grundlagt af bankmanden, Banco Marts.

Almudaniapaladset
Ved siden af Domkirken er Almudania slottet. Dette palads blev bygget af Jaime II som royal bopæl og blev bygget på resterne af en maurisk borg. En fløj af slottet fungerer i dag som museum med flamske vægtæpper. Området bag katedral La Seu kaldes Barrios la Port Ella og består af et utal af små gader og stræder. Der er meget rart at gå rundt, og der er mange smukke Patios, gårdhaver.Den smukkeste patio er nok Casa Oleza, som kan findes i nærheden af Mount Zion Kirken. Casa Oleza Palmas er sandsynligvis det mest fotograferede private hjem.

Museo de Mallorca
I kvarteret omkring museumet ligger en række meget interessante museer. Disse omfatter Museo Diocesano og Museo de Mallorca. Sidstnævnte omfatter religiøse malerier, herunder et fra 1200-tallet og også malerier og skulpturer fra 1900-tallet. I stræderne ved den gamle katedral er der også en række smukke kirker, såsom Santa Clara med Minaret-lignende tårne og Mount Zion.

De arabiske bade
En interessante seværdighed er Barrios la Port Ella - den gamle by, hvor der er mulighed for at få arabiske bade, hvor varmt vand hældes på gulvet. Det koster penge at komme ind, og det er virkelig pengene værd. Den indvendige gård er meget smuk med mange smukke blomster, buske, store palmer og kaktusser. De arabiske bade er det eneste monument, der er tilbage efter de muslimer, der tidligere levede på øen.

Valldemossa
Valldemossa er en smuk landsby i bjergene, der kunne have været kendt af mange forskellige årsager. Valldemossa er dog mest berømt for, at Frédéric Chopin og George Sand tilbragte vinteren i Valldemossa i 1838.

Real Cartuja de Valldemossa
Chopin ønskede at tilbringe tid i Valldemossa på grund af den friske luft.

Rain Drop Preludiet
Frédéric Chopin var meget produktiv under sit ophold i Valldemossa og skrev bl.a. en række værker, hvoraf "Rain Drop Preludiet" er mest kendt. Chopin skrev i et brev til en ven: Forestil dig at være mellem bjergene og havet i et stort forladt kloster, hvis porte er større end nogen af Paris? garage døre. Der er en absolut ro. Du kan græde, men får kun tavshed som svar. Kort sagt, Jeg skriver til dig fra et mærkeligt sted ... " I Valldemossa ligger et slot, som blev beboet af munke indtil 1835. Derefter blev paladset privatiseret, og munkene måtte søge til andre klostre.

Likør
Likør med anis er Mallorkinernes favorit. Det kan være en dejlig gave at tage med hjem, men prøv den først. Den har en meget speciel smag. Hierbas likør er fremstillet med anis og et bundt krydderurter - deraf navnet. Denne likør er meget populær hos Mallorkinerne, og de fleste familier har deres egne blandinger af urter. Den søde Hierbas er lidt tyktflydende. Du kan drikke den sammen med en kop kaffe efter middagen. Smagen minder om hostesaft og siges også at være god for flere småskvanker såsom løbende næse, ondt i maven og hovedpine. Palo er en indenlandsk likør, der ofte bruges som aperitif. Palo er lavet af Carob træets blå sorte frugter. Likøren siges at være god for fordøjelsen og serveres kold. Drikken er tyk flydende, brun og smagen minder om kaffe likør, kakao likør, og det gamle råsukker kaldet Candy. Prøv Palo under besøget på Mallorca.

Mad
Svinekød er den mest bruge spise på Mallorca. Traditionelt har der været mange svin på øen. Man får ofte serveret brød til måltidet; oliven og allioli. Brødet er hårdt og alliolin indeholder meget hvidløg. Det er en meget pæn måde at starte et spansk måltid på. Et godt valg er suppe. Måske en "Sweep den garvanzos" til bunden af kikærter eller en "Sweep den lentejas" bestående af linser. Begge supper indeholder masser af forskellige grøntsager. Faktisk ville vi skandinavere ikke kalde det for suppe, idet suppenerne er meget tykke og minder mere om stuvning. På Mallorca anvendes aldrig smør til madlavningen, men kun olivenolie og brød til alle former for mad. Sufrit anvendes ofte, når man bestiller kød- og fiskeretter. Sufrit er en tomat ?sauce?, som består af tomater og hvidløg, der langsom er kogt sammen og hældes over maden. Trompó er et typisk salat, som også kan spises til frokost. Den er lavet af gule løg, tomater, grøn peber og sardiner. Tumbet er en dejlig krydret vegetarisk ret, der blier serveret i en varm lerskål. Den består af gratinerede tomater, peberfrugter, auberginer, kartofler og hvidløg.

Kunstnere
I Palma de Mallorca, kan man finde værker af to store kunstnere: Joan Miró og Antoni Gaudi. Der er et murmaleri i Parc de la marts af Joan Miró. Joan Miró levede i 30 år på Mallorca i Palma, og man kan se hans "Personatge" ved trappen op til katedralen La Seu. Det store murmaleri i Parc de la marts er også et af hans værker. Antoni Gaudi er faktisk mest forbundet med Barcelona, men også til renoveringen af katedralen "La Seu" i Palma de Mallorca. Joan Miró er nok den mest berømte af alle de kunstnere, der har boet på Mallorca. Han blev født i 1893 i Mont-Roig del Camp i Catalonien i Spanien. Han kom fra en familie med håndværk og kunst som hovederhverv. Han studerede som ung på en kunstskole i Barcelona. Joan Mirós mor kom fra Mallorca, så han tilbragte derfor mange sommerferier på øen. Han var fascineret af "Los Siurells" - traditionelle Majorcan keramik mænd og heste, som er malet i lyse grønne og røde farver. Der kommer til udtryk i nogle af hans værker såsom "Pájaro Lunar" og "Pajaro i Solar." Miro var en surrealistisk kunstner, og hans arbejde er ofte farverigt. Det fremgår meget tydeligt af hans enorme skulptur "Kvinde og fugl" i Barcelona. I 1929 giftede Joan Miró sig med Pilar Juncosa, der kom fra Mallorca. Parret ville meget gerne bosætte sig på øen, og de sidste 30 år levede de på Mallorca. Parret havde et hus i Cala Millor. Dette hus, Fundación Pilar i Joan Miró, er nu museum og et besøg værd.

Personatge
Det måske mest kendte værke i Palma de Mallorca er Miró "Personatge" på Plaza de la Reina. Skulpturen er også kaldet "ægget". Mirós fresko i blå toner i Parc de la marts i Palma er også meget berømt. Joan Miró døde i Mallorca i 1983, men er begravet på en kirkegård i Barcelona. Mange meget store, verdens anerkendte kunstnere, kommer fra Catalonien, som Picasso, Miró og Dali, men måske mest forbundet med det område er Barcelonas store billedhugger og arkitekt Antoni Gaudi. Gaudi blev født i byen Reus i Catalonien i 1852, men blev stærkt forbundet med Barcelona. Han studerede i en ung alder i Barcelona og fortsatte derefter med at arbejde i byen. Gaudis mest berømte værker er den store kirke La Sagrada Familia i Barcelona. Denne kirke er endnu ikke afsluttet, men er yderst blomstrende. En mand, der i høj grad værdsat Antoni Gaudi talent og blev hans største, enkelte protektor var Eusebio Güell. Sammen med Güell skabte Gaudi den fantastiske Güellparken i Barcelona. Parken var sandsynligvis tænkt som et byggeprojekt, og resultatet blev en meget speciel park med unikke former og med meget mosaik af Gaudi. I begyndelsen af 1900-tallet blev Antoni Gaudis mission at genoprette katedral La Seu i Palma de Mallorca. Antoni Gaudi blev i sine yngre år betragtet som noget af en "Dandy". Han var altid meget sirlig, pænt klædt og med velplejet skæg. Som han blev ældre, blev han fuldstændig ligeglade med sit udseende. Som 74-årig, blev han blev kørt over af en sporvogn i Barcelona. Han så ud som en vagabond, og ingen ønskede at køre ham til hospitalet. Senere blev han fundet døde på et hospital for de fattige i Barcelona. Han fik senere en begravelse, som hyldede hans bidrag til det catalanske folk og blev begravet i krypten af La Sagrada Familia.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Mallorca

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse - Hotel Gl

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
9534
afbudsrejser
Golfrejse - Hotel Globales Palma Nova

Skøn golfrejse til pragfulde Mallorca ? med All Inclusive og fire runder golf inkluderetPalma Nova er på mange måder et perfekt område på Mallorca ? tæt på øens hyggelige hovedstad Palma, tæt på skønne strande og ikke mindst i bekvem afstand til nogle af øens bedste golfbaner. Samtidig er det også her, I finder Hotel Globales Palma Nova ? et rigtigt godt hotel med gode værelser og All Inclusive. Et virkelig skønt sted til jeres næste golfrejse!  I har fire gange golf inkluderet i rejsen.  To runder spiller I på Son Vida ? en ubestridt klassiker på Mallorca, som mange gengangere vender tilbage til år efter år. En bane, der er kendt for at være en af øens hyggeligste golfbaner, og den er samtidig øens ældste. Derudover spiller I også en runde på Son Mutaner ? en spændende bane, der længdemæssigt stiller store krav til golfspillet. I skal også prøve kræfter med Son Quint ? en bane, der er kendt for sine brede fairways og store greens. Det er en åben bane, der er omkranset af...
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Santa Ponsa 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse ? Globales

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
9269
afbudsrejser
Golfrejse ? Globales Pionero & Santa Ponsa Park

Skøn golfrejse til pragfulde Mallorca ? med pension og 4 runder golf inkluderet  Er du på udkig efter et hotel, hvor alle vil trives, er Pionero/Santa Ponsa Park et godt bud. Hotellet byder på store, hyggelige poolområder og et væld af faciliteter.Du bor dejligt centralt i den hyggelige by, Santa Ponsa, hvor du finder adskillige lækre restauranter. Her er rigtig skønne poolområder med swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Den indendørs pool er åben i vinterperioden og lukker omkring 1. maj. Inkluderet i denne golfrejse er to gange golf på Bendinat og to gange golf på Santa Ponsa. Bendinat er en charmerende bane, beliggende i det eksklusive Bendinat område, ganske tæt på Palma Nova. Fra de højt placerede teesteder er der en fantastisk udsigt over hele dalen, og arkitekterne har virkelig formået at skabe et spændende layout. Santa Ponsa er i sandhed en test for selv de mest øvede og erfarne golfspillere. Banens længde gør den blandt...
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Santa Ponsa 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse ? Globales

Halvpension. Dobbeltværelse med bal...
DKK
8464
afbudsrejser
Golfrejse ? Globales Pionero & Santa Ponsa Park

Skøn golfrejse til pragfulde Mallorca ? med pension og 4 runder golf inkluderet  Er du på udkig efter et hotel, hvor alle vil trives, er Pionero/Santa Ponsa Park et godt bud. Hotellet byder på store, hyggelige poolområder og et væld af faciliteter.Du bor dejligt centralt i den hyggelige by, Santa Ponsa, hvor du finder adskillige lækre restauranter. Her er rigtig skønne poolområder med swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Den indendørs pool er åben i vinterperioden og lukker omkring 1. maj. Inkluderet i denne golfrejse er to gange golf på Bendinat og to gange golf på Santa Ponsa. Bendinat er en charmerende bane, beliggende i det eksklusive Bendinat område, ganske tæt på Palma Nova. Fra de højt placerede teesteder er der en fantastisk udsigt over hele dalen, og arkitekterne har virkelig formået at skabe et spændende layout. Santa Ponsa er i sandhed en test for selv de mest øvede og erfarne golfspillere. Banens længde gør den blandt...
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Playa De Palma 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHM Tropical

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
13509
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
20 m.
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
12 km. Palma
HM Tropical

Populært hotel i rolige omgivelserSkønt og roligt hotel ved sandstranden i Playa de Palma. Hotel HM Tropical ligger i et roligt område, hvor du har kort afstand til restauranter og indkøbsmuligheder. Hotellet har et flot poolområde med en fantastisk udsigt over havet. Hertil kan du gratis låne poolhåndklæder.  På hotellet er der en fin buffet restaurant og en snackbar med udendørs terrasse. På hotellet finder du også et fitnesscenter og der tilbydes gratis wifi. Ønsker du at besøge Palma, så er der ca. 12 km. til centrum, og du finder et busstoppested kun 100 m. fra hotellet. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker at bo tæt på stranden og stadig være i nærheden af Palmas mange seværdigheder.
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Playa De Palma 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHM Tropical

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
11724
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
20 m.
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
12 km. Palma
HM Tropical

Populært hotel i rolige omgivelserSkønt og roligt hotel ved sandstranden i Playa de Palma. Hotel HM Tropical ligger i et roligt område, hvor du har kort afstand til restauranter og indkøbsmuligheder. Hotellet har et flot poolområde med en fantastisk udsigt over havet. Hertil kan du gratis låne poolhåndklæder.  På hotellet er der en fin buffet restaurant og en snackbar med udendørs terrasse. På hotellet finder du også et fitnesscenter og der tilbydes gratis wifi. Ønsker du at besøge Palma, så er der ca. 12 km. til centrum, og du finder et busstoppested kun 100 m. fra hotellet. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker at bo tæt på stranden og stadig være i nærheden af Palmas mange seværdigheder.
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse ? Hotel Co

All inclusive. Double room with bal...
DKK
12249
afbudsrejser
Golfrejse ? Hotel Comodoro

Bo med Middelhavet som nabo, mens I nyder dagene på golfbanenPå denne golfrejse bor I på Hotel Comodoro, som har en fantastisk beliggenhed direkte ved den brede sandstrand og det azurblå hav. Hotellet er særdeles komfortabelt, personalet er venligt og imødekommende samt Palmanovas atmosfærefyldte liv ligger lige ved hoveddøren. Mulighederne er hermed mange ? både i forhold til afslapning og aktiviteter ? når dagene ikke længere står i golfens tegn.  Som en del af denne golfrejse er to gange golf på Bendinat og to gange golf på Santa Ponsa inkluderet i prisen. Santa Ponsa er i sandhed en test for selv de mest øvede og erfarne golfspillere. Banens længde gør den blandt en af de mest udfordrende baner på hele øen. Det er også på netop denne bane, at Sveriges Prinsesse Birgitta holder sin årlige turnering. De to baner er i sandhed meget varierende, hvilket gør dem til en fryd at spille på.  Inkluderet Dobbeltværelse med balkon og direkte havudsigt Halvpension 4 x golf ?...
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse ? Hotel Co

Halvpension. Double room with balco...
DKK
10674
afbudsrejser
Golfrejse ? Hotel Comodoro

Bo med Middelhavet som nabo, mens I nyder dagene på golfbanenPå denne golfrejse bor I på Hotel Comodoro, som har en fantastisk beliggenhed direkte ved den brede sandstrand og det azurblå hav. Hotellet er særdeles komfortabelt, personalet er venligt og imødekommende samt Palmanovas atmosfærefyldte liv ligger lige ved hoveddøren. Mulighederne er hermed mange ? både i forhold til afslapning og aktiviteter ? når dagene ikke længere står i golfens tegn.  Som en del af denne golfrejse er to gange golf på Bendinat og to gange golf på Santa Ponsa inkluderet i prisen. Santa Ponsa er i sandhed en test for selv de mest øvede og erfarne golfspillere. Banens længde gør den blandt en af de mest udfordrende baner på hele øen. Det er også på netop denne bane, at Sveriges Prinsesse Birgitta holder sin årlige turnering. De to baner er i sandhed meget varierende, hvilket gør dem til en fryd at spille på.  Inkluderet Dobbeltværelse med balkon og direkte havudsigt Halvpension 4 x golf ?...
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSon Caliu Hotel Spa

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
10104
afbudsrejser
Strand:
0 m
Centrum:
1,5 km
Son Caliu Hotel Spa Oasis

Lækkert hotel med servicen i top Det skønne Son Caliu Hotel Spa Oasis ligger pragtfuldt i rolige omgivelser direkte ved egen strand. Selvforkælelse, god mad, afslapning og sol i lange baner er hvad du kan forvente dig, når du besøger dette hotel. Det atmosfærefyldte hotel ligger direkte ned til et dejligt strandafsnit og en kort gåtur til de fine caféer og dejlige restauranter, som ligger i forbindelse med Palmanovas lange strandpromenade. Som gæst må du benytte alle de lækre faciliteter på hotellet. Du kan blandt andet slappe af og nyde tilværelsen i det skønne spa- og wellnesscenter, eller benytte tennisbanerne kun 20 meter fra hotellet. Du kan benytte hotellets skønne solterrasse med swimmingpool og separat børnepool, komfortable solsenge og parasoller. Her er desuden grato håndklædeservice. Herudover er der et cykelrum og mulighed for at spille bordtennis. 
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSenses Palmanova

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
9454
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
100 m
Centrum:
50 m
Senses Palmanova

Nyrenoveret voksenhotel med god beliggenhed og mange faciliteter Med en fantastisk beliggenhed på Mallorcas sydlige kyst og tæt på stranden ligger Senses Palmanova. Her finder du et moderne voksenhotel tæt på både butikker, barer og restauranter, der er renoveret i 2017. Det betyder, at både værelser og faciliteter fremstår helt nyt.   Hotellet består af to bygninger, der er forbundet. Ved begge områder finder du flere poolområder, hvor flere af dem har swim-up områder. Der er altså rig mulighed for ren afslapning. På hotellet er der en god buffetrestaurant samt a la carte-restaurant med udsigt over stranden. Du kan også nyde en forfriskning i lounge- eller poolbaren eller gå en tur i skybaren, der udover gode cocktails også byder på et flot view og ikke mindst smuk solnedgang. Der er også mange gode faciliteter på hotellet bl.a. et spa- og wellnessområde med sauna, tyrkisk bad og mulighed for behandlinger. Der er også gratis adgang til hotellets fitness, ligesom cykelentusias...
Bravo Tours Lø 05.09 Palma De Mallorca / Can Picafort 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Ses Roquetes

Self Catering.2-vær lejlighed med b...
DKK
11074
afbudsrejser
Strand:
20 m
Centrum:
11 km, Alcudia
Hotel Ses Roquetes

Områdets bedste lejlighedshotel med fantastisk beliggenhed! Ses Roquetes har en helt fantastisk beliggenhed direkte på stranden i Ca?n Picafortog er et af Bravo Tours mest populære hoteller gennem årene. Stedet har været igennem en gennemgribende ombygning i 2017, og fremstår nu som et helt nyt lejlighedshotel i meget høj klasse.Man bor i de lækreste lejligheder ? og samtidig lige ud til Alcudiabugten. Bedre bliver det ikke! Lejlighederne ligger i første række lige ned til strandpromenaden og den fine sandstrand. På hotellet finder man også et dejligt, mindre poolområde, hvor man kan slappe helt af og nyde livet. Man bor centralt i Ca?n Picafort og dermed tæt på både restauranter, barer og små butikker. Tæt på Ses Roquetes finder man også et busstoppested, hvorfra der kører en bus til Alcudia flere gange i timen. Selvom lejlighederne og resten af hotellet fremstår helt nytog lækkert, og Ses Roquetes er rykket op i den øverste kvalitetsklasse, så har hotellet samtidig beholdt s...

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.