Afbudsrejser til Costa Brava

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Costa Brava, Spanien

Costa Brava, også kaldet Den spanske Riviera, er at finde langs Spaniens nordlige østkyst, hvor den strækker sig mere end 200 kilometer. Stedet har altid været et populært rejsemål for danske turister, og det har sine klare grunde.

Den mest indlysende er, at man er sikker på sol næsten året rundt, samt de smukke, grovkornede sandstrande, der indfinder sig så langt øjet rækker.

Atmosfæren emmer mange steder langt væk af siesta og afslapning, og spansk kultur styrter én i møde på hvert gadehjørne. Costa Brava huser adskillige små landsbyer i betagende naturomgivelser, der tager én 1000 år tilbage til den spanske Middelalder. På den anden side findes Barcelona som kystens hovedby, og hvis liv og energi skaber jordskælvsrystelser i pulsnerven.

Vila Vella (Old Town) i byen Tossa de Mar afslører fantastisk velbevarede sider af det oprindelige Spanien; ligeledes vil den gamle ruinsamling Ruins of Empuries utvivlsomt kunne fange de flestes opmærksomhed. Som et absolut must skal nævnes Dali Museum-House i Cadaqués, hvor en spændende, utraditionel museumsoplevelse venter. Er man til det mere jovialt løsslupne, må man ikke gå af vejen for et åndeløst, hæsblæsende besøg i Water World i byen Lloret de Mar. Samme Lloret de Mar, strandpromenaden i Malgrat eller de store gader C/Jovara og La Rambla i henholdsvis Calella og Barcelona, er uundgåelige steder, hvis man vil ud at slå til skaglerne i nattelivets festfyrværkeri.

Langs hele kysten har du rig mulighed for at gå shopamok i
alskens forskellige forretninger, såvel lokale lædervarebutikker som de allerhippeste modeforretninger. Det samme gør sig gældende på spisekortet, som tilbyder alt fra McDonalds til en traditionel omgang Paella, Gazpacho eller Tapas, ledsaget af et ?frisktpresset? glas Sangria.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Costa Brava

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.