Afbudsrejser til Lloret de Mar

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Lloret de Mar, Spanien

Lloret de Mar er en af de mest populære feriesteder i området Costa Brava. Især om sommeren, rejser mange unge mennesker på ferie til byen, for at nyde stranden om dagen og for at feste på diskotekerne om aftenen. Lloret de Mar byder dog også på andet end fest og farver. En del af Lloret de Mar er den smukke bugt Santa Cristina, med stejle bjergskråninger. Her er der tætte bevoksninger af pinjetræer og smukke blomster. Det er et lille ferieparadis, som ligger i udkanten af Lloret de Mar og her er der gode muligheder for at tage på udflugt i Catalonien. Byen ligger ca. 80 km nordøst for Barcelona.

Cantalonien har omkring 6 millioner indbyggere og 35.000 af dem bor i Lloret de Mar. Lloret de Mar ligger ud til kysten i Catalonien, som dækker det nordøstlige område i Spanien grænsende til Frankrig. Catalansk er det lokale sprog. Hovedstaden i Catalonien er Barcelona. Klimaet er varierende i Catalonien, men ved kysten er der subtropisk klima, hvilket giver varme somre og milde vintre. Costa Brava er Middelhavskysten, som ligger i det nordligste hjørne af Catalonien. Her er fyldt med lækre strande, store klipper og krystalklart vand. Strandene er meget forskellige, hvor nogle er fantastiske sandstrande, mens andre er stenstrande.

Der er store oplevelsesmuligheder i Catalonien, for de som ønsker andet end badeferie. Tag på Salvador Dali museet i Figueres eller til Cadaques, også kendt som den hvide bohémeby. Langs Costa Brava kysten finder du også et væld af nationalparker og små

landsbyer, som er et besøg værd.

Er du på ferie i Lloret de Mar, er det naturligt at bruge lidt tid på at besøge Barcelona også. Barcelona ligger ud til Middelhavet og giver derfor både mulighed for badeferie og storbyferie. Her er mulighed for at shoppe og se historiske attraktioner. Et besøg værd er Ramblaen i Barcelona. Her er fyldt med gadegøglere, aviskiosker og blomstersælgere.

Fra byen kan du tage Funicular de Montjuic; en kabelbane, som tager dig op til Montjuic-højen. Denne høj byder på de olympiske anlæg fra 1992 og flere grønne parker. Byen kan også fremvise store og mægtige bygninger af arkitekten og bysbarnet Antonio Gaudi. En af de kendteste er den surrealistiske katedral La Sagrada Familie, som har otte høje spir. Byggeriet af Katedralen begyndte i 1883 og er stadig i gang.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Lloret de Mar

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.