Afbudsrejser til Ibiza

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Ibiza, Spanien

Ibiza er kendt som en fest ø, men har også meget andet at byde på. Ibiza er en af de Baleariske øer, der er en spansk øgruppe i Middelhavet. Kommer du med færge til Ibiza havn, er du garanteret en fantastisk udsigt af renæssance murer, som bevogter den gamle by. Landskabet på Ibiza er præget af fyrretræer, oliventræer, rosemarie, arabiske vandkanaler og mandelmarker. Her kan du udforske de dejlige sandbugter, de lækre strande eller de hvide byer.

Ibiza har omkring 94.000 indbyggere og er lidt mindre end Bornholm. Øen har et middelhavsklima, der giver nogle dejlige sommeraftner. Det dejlige vejr på Ibiza med forårstemperaturer det meste af året gør Ibiza til et sandt paradis. Den varme sommersæson varer fra juni til september med temperaturer på 30 grader og byder på mange solskinstimer. Ibiza bugner med fiskerestauranter, hvor du bør smage de enestående fiskeretter, som tilbydes. Øen har også en anden specialitet, som er god at slutte et måltid af med, nemlig krydderurtelikør.

En god idé, hvis du skal udforske øen, er, at leje en bil eller en cykel. Ibiza bliver ofte kaldt den hvide ø, på grund af arkitekturen og de hvide huse. Forlader du strandene og drager ind i landet, vil du opleve en middelhavskultur og et levn fra befolkningen, der boede på Ibiza for flere tusinde år siden. Kysten har mange bugter, klipper og de mange sandstrande byder på alverdens vandsportsaktiviteter.

Fæstningen om Ibiza by giver nogle unikke omgivelser med snævre gader og talrige

butikker og boder. Ud over gode shopping muligheder i Ibiza by, er der også Es Canar hippie marked, som har åbent hver onsdag. Her sælges et stort udvalg af tøj og smykker til billige priser. Markedet har fået navnet, efter de hippier, som startede det i 1960?erne.

Øens jord er meget rødlig, men lad ikke dette bedrage dig, for her dyrkes af de lokale både oliven, mandler, dadler, figner, johannesbrød, vindruer, tomater, peberfrugter, avocadoer, vandmeloner og appelsiner.

Guidet ture i Grotterne ved Cova De Can Marça kan varmt anbefales. Grotterne blev brugt til at smugle tobak og spiritus. Grotterne er dekorerede med drypsten og ligger ved Port de Sant Miquel strand. Et andet anbefalelsesværdigt sted at besøge, er byen Dalt Vila, der blev bygget i 1600 tallet. I byen ligger et slot og fra toppen er der en storslået udsigt over byen og området. Dalt Vilas varetegn er den meget maleriske katedral Santa Maria.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Ibiza

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.