Afbudsrejser til Marbella

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Marbella, Spanien

Marbella ligger præcist midt på Costa del Sol. Byen er feriested for solkystens jetset og er meget fornem. I Marbella er der dejlige strande, eksklusive butikker, smuk natur og en lystbåd havn, hvor de store lystyachter ligger på række. Gaderne i den gamle bydel emmer af en hyggelig stemning. Her ligger butikkerne i smalle stræder, der er så smalle, at der mere eller mindre kun er plads til én person.

Marbella har ca. 99.000 indbyggere og ligger i området Andalusien. Her hersker et middelhavskystklima, hvilket betyder lavere temperaturer. Sommerens gennemsnitstemperatur ligger på 25-30 grader og om vinteren går de laveste temperaturer ikke under 14 grader. I Marbella er der mulighed for både at spise fransk, kinesisk, spansk og japansk. Tager du en tur ud i det andalusiske bagland, kan det varmt anbefales at prøve den berømte andalusiske skinke.

Trænger du til hvile, er Appelsintorvet, Plaza de los Naranjos, et godt bud at slå sig ned på. Torvet ligger som centrum af en labyrint omgivet af små gader. Her kan du nyde en kold sangria eller eftermiddagskaffen. Vest for torvet kan du se rester fra en maurisk borg, hvor der uden for murene ligger en park med et bonsaimuseum. Museet rummer Europas største samling af bonsaitræer. Der er marked i byen hver mandag, hvor der kan handles.

Vil du ud og opleve det skønne område, der ligger omkring Marbella, kan du leje en bil eller tage på guidet ture. I Andalusien kan du opleve bjerge, floddale, vinmarker, små idylliske

landsbyer, lokale markeder, skovområder, appelsin- og olivenplantager.

Malaga ligger kun 59 km fra Marbella og er en by, som er fyld af historiske bygninger og ruiner. Her kan du se Gibralfaro-borgen, Alcazaba, en maurisk borg, Malagas katedral, Picassos barndomshjem og Malagueta tyrefægterarena, som stadig bruges. Her er nok at se og du kan godt sætte en hel dag af til sightseeing i Malaga.

Har du mod på en lidt længere tur, er Granada en anbefalelsesværdig by og ligger 182 km fra Marbella. Byen ligger for foden af nogle af landets højeste bjerge. Er du heldig med klart vejr, kan du se den evige sne på Sierra Nevadas tinde. I Granada finder du det smukke, velbevarede arabiske palads, Alhambra. De historiske højdepunkter ved paladset er tronsalen, badene, myrtegården og løvegården. Selve byen er hyggelig, men sommerpaladset Generalife er også et besøg værd. Her finder du smukke haver, som vil tryllebinde de fleste i en eventyragtig atmosfære.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Marbella

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.