Afbudsrejser til Barcelona

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Barcelona, Spanien

Barcelona er Spaniens næststørste by med ca. 1.605.600 indbyggere (tal fra 2006).

Barcelona er i dag kendt for sit prisvindende Industrial Design og er på mange måder en meget moderne by, med leveomkostninger der giver den en 31. plads på listen over dyreste byer i verden.

For mange er Barcelona dog nok mest kendt for deres fantastiske sportspræstationer ikke mindst indenfor fodbold. I 1992 var Barcelona vært for sommer olympiaden og har før været vært for flere FIFA fodboldkampe. FC Barcelona har 2 gange vundet UEFA Champions League, hvilket har gjort spanske fodboldspillere berømte verden over. Barcelona har 2 UEFA-5-stjernede stadions, som det er værd at se. Hhv. "Camp Nou" og "Estadi Olímpic Lluís Companys" - sidstnævnte var afholdelsesstedet for de Olympiske lege I 1992.

Er du ikke så meget til fodbold, er der stadig masser at se i Barcelona. Her er fantastiske shoppemuligheder, arkitektur og ikke mindst mulighed for en lækker badeferie.

Barcelona har syv strande, i alt 4,5km kystlinje. De mest besøgte strande hedder "Sant Sebastiá" og "Barceloneta". Der køres ofte sand ind på strandene fra andre steder i landet, da sensommer stormene ofte tager "bidder" af stranden med sig.

Vil man hellere gå en tur i parken, har Barcelona ikke mindre end 68 af slagsen. Disse er inddelt i forskellige kategorier; 12 historiske parker, 5 bontaniske parker, 45 forstadsparker og 6 skovparker. Hermed er 10% af Barcelona faktisk parker. Den største park hedder "Montjuïc" og fylder 203 hektar.
Ud over størrelsen har Monjuïc ikke så meget at byde på, som nogle af de andre parker. Det er værd at besøge Ciutadella Park, som huser blandt andet parlamentet, den zoologiske have og et utal af spændende museer.

Mad
Er man nysgerrig efter at prøve den spanske madlavning er der naturligvis gode muligheder for det. Når du bestiller frokost og aftensmad i Barcelona, så husk at du er tæt på vandet og det der altså er allerbedst og mest frisk af alle madvarer i denne del af landet er "alt godt fra havet".

Klima
Barcelona har middelhavsklima med milde vintre og varme tørre somre. Dog ligger Barcelona meget tæt ved vandet og der kan derfor være mere fugtigt og mere regn i mange andre steder i middelhavsområdet. I august kan man ofte opleve store storme. Det vestlige middelhavsområde er svært at lave gennemsnitstemperaturer på, da klimaet stort set skifter fra år til år pga. den store indflydelse fra havet. Èt år kan sommeren være tør og meget varm, mens den det næste år kan være meget regnfyldt. Det bedste er at tage af sted midt på sommeren, hvis man gerne vil opleve den spanske sol.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Barcelona

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Pas De La Casa 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Pas By P

Kvartpension. Standard værelse
DKK
6798
afbudsrejser
Bar:
Ja
Centrum:
300 m.
Hotel Grand Pas by Pierre & Vacances

Nyrenoveret og hyggeligt hotelHotel Grand Pas by Pierre & Vacances tidl. Himalaia Pas er helt nyrenoveret til sæsonen 2018/2019. Hotellet har en beliggenhed øverst i Pas de la Casa. Fra hotellet er der ca. 5 min. gang til centrum og 50 m. til pisten. Gæsterne skal ikke gå mange skridt før, de kan klikke skiene på, og få minutter efter vil man være ved lifterne, som fører videre ud i området. Hotel Grand Pas by Pierre & Vacances har en rigtig hyggelig lounge samt bar med åbent ildsted. Hotellet har desuden en række lækre faciliteter, heriblandt pool, sauna, massage og jacuzzi (mod gebyr). Hotellet tilbyder gratis wi-fi på hele hotellet. Opholdet på Hotel Grand Pas by Pierre & Vacances er inkl. morgenmad.
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Pas De La Casa 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Cristina

Halvpension. Single room (no balcon...
DKK
9198
afbudsrejser
Hotel Cristina

Hyggeligt hotel med central placering Det hyggelige hotel Cristina er et rigtig godt udgangspunkt for en dejlig skiferie i Pas de las Casa i Andorra. Du har byens mange butikker, restauranter og afterski-barer lige ved hånden, og skiliften, der fører dig til det smukke Granvalira-skiområde, ligger blot et stenkast fra hotellet. På Hotel Cristina kan du hver morgen og aften nyde retterne fra hotellets buffet. Morgenbuffeten inkluderer et stort udvalg af bl.a. frisk frugt, pålæg, oste og varme retter, mens aftenbuffeten byder på forskellige salater, kød, fisk og grøntsager. Du kan desuden bestille frokost til at tage med dig. I hotellets bar/cafe ved receptionen finder du et nydeligt udvalg af drikkevarer. Derudover er der gratis WiFi og aviser, brætspil samt et TV. Der er også mulighed for at spille pool.    Hotel Cristina er især ideelt til dig, som vil bo centralt, når turen går til Andorra.Opholdet på Hotel Cristina er med halvpension. (morgenmad+aftensmad, ekskl. drik...
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Pas De La Casa 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Caribou

Halvpension. Single room ( no balco...
DKK
9498
afbudsrejser
Hotel Caribou

Hyggeligt skihotel med fremragende udsigt Det fine Hotel Caribou ligger i den lille, rolige skisportsby, Pas de la Casa, i Andorra. Hotellet er autentisk placeret i de høje bjerge i udkanten af byen, hvorfra udsigten er fantastisk. Der er blot 200 meter til skiliften og skipisterne, og de nærmeste butikker ligger ca. 500 meter fra hotellet. Receptionen er åbent 24 timer i døgnet, og der er en fælles opholdsstue med tv og bar på hotellets øverste etage. Herfra kan du nyde udsigten ud over skibakkerne og byen. Lyt til den stemningsfulde musik, imens du spiller et brætspil, tager et spil pool eller nyder en drink fra baren. For børnene er der et legerum. Er du træt i kroppen efter en lang dag på ski, kan du sætte dig til rette i hotellets sauna og slappe af inden aftensmaden. Opholdet på Hotel Caribou er med halvpension (morgenmad + aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften)Hotellets restaurant tilbyder morgen- og aftenbuffet med et varieret udbud af salater, fisk, kød, tilbehør og dess...
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Canillo 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSki Plaza & Hotel

Halvpension. Single room ( no balco...
DKK
11098
afbudsrejser
Ski Plaza & Hotel

Hotel Ski Plaza er beliggende på hovedvejen i Canillo kun 250 m fra skiliften og lige over for Andorras ispalads, hvor du også har adgang. Fra hotellet kan du naturligvis nyde den smukke udsigt over bjergene.Restauranten byder på en varieret buffet med showcooking og specialiteter fra Canillo og Andorra og er du til afterski er Scotch & Wine Bar det ideelle sted at nyde en drink efter middagen.I hotellets lounge-område kan du slappe af og nyde den skønne atmosfære mens pejsen knitrer i baggrunden.Er du til mere afslapning efter en strabadserende dag på pisterne, tilbyder hotellet et bredt udvalg af behandlinger og massage samt sauna og jacuzzi.Har du stadig energi efter en god lang og oftest solrig dag på pisterne kan du besøge hotellets moderne motionsrum med alt hvad du behøver for en god omgang træning.Opholdet på Ski Plaza & Hotel er inkl. halvpension.
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Canillo 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserRoc Del Castell

Kun Værelse. Apartment familiar
DKK
7598
afbudsrejser
Roc del Castell

Det hyggelige Roc Del Castell er et skønt lejlighedshotel, som er perfekt, hvis I er en større gruppe, som skal afsted på skiferie. Her bor I nemlig i store og rummelige lejligheder med plads til op til 6 personer. Hotellet har desuden en fantastisk beliggenhed, hvilket betyder, at du om morgenen kan hoppe direkte i skistøvlerne og gå de kun 30 meter, der er hen til skiliften til Grandvaliras. Roc Del Castell har et dejligt opholdsrum, hvor der er plads til at mødes og slappe af med sjove spil eller til en hyggelig filmaften efter en lang dag på de snebeklædte pister. Hotellets reception står også altid klar til at hjælpe med forskellige udflugter eller sportsaktiviteter i området. Roc Del Castle ligger kun 200 meter fra Palau de Gel de Canillo Sports Center, hvor du kan stå på skøjter, køre gokart og meget, meget mere. Hotellet er placeret i den hyggelige bjerglandsby Canillo, som ligger i ca. 1.500 meters højde. I byen finder du flere restauranter og taverner, hvor du kan sætte t...
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Soldeu 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Xalet Montana

Halvpension. Eneværelse
DKK
14598
afbudsrejser
Centrum:
0 m.
Hotel Xalet Montana

Nyt og charmerende hotel, hvor værtsfamilien er med til at skabe en hyggelig og familiær atmosfære. Hotellet ligger lige over for Hotel Naudi, da de har samme ejer. Hotellet ligger på hovedgaden i centrum af Soldeu. Der er kort afstand til kabineliften, stoleliften og byens afterski-barer. Hotel Xalet Montana har bar og lounge med store bløde sofaer med udsigt til pisterne. Derudover tilbydes der et mindre fitness-område, jacuzzi samt sauna (mod betaling). På hotellet er der gratis wi-fi i baren, loungen, receptionen, samt værelserne. Hotellet har fælles skiopbevaring med varme til støvlerne. Opholdet på Hotel Xalet Montana er inkl. halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften). Morgenmad og aftensmad serveres fra buffet.  
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Soldeu 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserPark Piolets Mountai

Halvpension. Dobbeltværelse med bal...
DKK
8698
afbudsrejser
Centrum:
0 m.
Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Dejligt hotel som er beliggende i udkanten af Soldeu by. Fra hotellet er der blot 300 m. til liftsystemet. Man kan enten gå eller tage den gratis shuttleservice til kabineliften. Park Piolets Mountain Hotel & Spa tilbyder lækre spa-faciliteter, som kan anvendes mod betaling. Disse faciliteter er bl.a. indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna og udendørs karbad. Hotellet tilbyder også en række skønhedsbehandlinger (mod gebyr). Der tilbydes desuden gratis ski-opbevaringsrum og børnepasning mod betaling. Der er desuden børneklub mellem kl. 16-22 for børn over 5 år i selskab med en voksen. Hotellet tilbyder gratis wi-fi i receptionen. Der er ikke wi-fi på værelserne. Opholdet på Park Piolets Mountain Hotel & Spa er inkl. halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften).
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Soldeu 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserPark Piolets Mountai

Halvpension. Dobbeltværelse med bal...
DKK
8698
afbudsrejser
Centrum:
0 m.
Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Dejligt hotel som er beliggende i udkanten af Soldeu by. Fra hotellet er der blot 300 m. til liftsystemet. Man kan enten gå eller tage den gratis shuttleservice til kabineliften. Park Piolets Mountain Hotel & Spa tilbyder lækre spa-faciliteter, som kan anvendes mod betaling. Disse faciliteter er bl.a. indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna og udendørs karbad. Hotellet tilbyder også en række skønhedsbehandlinger (mod gebyr). Der tilbydes desuden gratis ski-opbevaringsrum og børnepasning mod betaling. Der er desuden børneklub mellem kl. 16-22 for børn over 5 år i selskab med en voksen. Hotellet tilbyder gratis wi-fi i receptionen. Der er ikke wi-fi på værelserne. Opholdet på Park Piolets Mountain Hotel & Spa er inkl. halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften).
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Pas De La Casa 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Pas By P

Kvartpension. Standard værelse
DKK
6798
afbudsrejser
Bar:
Ja
Centrum:
300 m.
Hotel Grand Pas by Pierre & Vacances

Nyrenoveret og hyggeligt hotelHotel Grand Pas by Pierre & Vacances tidl. Himalaia Pas er helt nyrenoveret til sæsonen 2018/2019. Hotellet har en beliggenhed øverst i Pas de la Casa. Fra hotellet er der ca. 5 min. gang til centrum og 50 m. til pisten. Gæsterne skal ikke gå mange skridt før, de kan klikke skiene på, og få minutter efter vil man være ved lifterne, som fører videre ud i området. Hotel Grand Pas by Pierre & Vacances har en rigtig hyggelig lounge samt bar med åbent ildsted. Hotellet har desuden en række lækre faciliteter, heriblandt pool, sauna, massage og jacuzzi (mod gebyr). Hotellet tilbyder gratis wi-fi på hele hotellet. Opholdet på Hotel Grand Pas by Pierre & Vacances er inkl. morgenmad.
Sun Tours Ma 04.01 Barcelona International Airport / Soldeu 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserHotel Xalet Montana

Halvpension. Eneværelse
DKK
14598
afbudsrejser
Centrum:
0 m.
Hotel Xalet Montana

Nyt og charmerende hotel, hvor værtsfamilien er med til at skabe en hyggelig og familiær atmosfære. Hotellet ligger lige over for Hotel Naudi, da de har samme ejer. Hotellet ligger på hovedgaden i centrum af Soldeu. Der er kort afstand til kabineliften, stoleliften og byens afterski-barer. Hotel Xalet Montana har bar og lounge med store bløde sofaer med udsigt til pisterne. Derudover tilbydes der et mindre fitness-område, jacuzzi samt sauna (mod betaling). På hotellet er der gratis wi-fi i baren, loungen, receptionen, samt værelserne. Hotellet har fælles skiopbevaring med varme til støvlerne. Opholdet på Hotel Xalet Montana er inkl. halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften). Morgenmad og aftensmad serveres fra buffet.  

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.