Afbudsrejser til Barcelona

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Barcelona, Spanien

Barcelona er Spaniens næststørste by med ca. 1.605.600 indbyggere (tal fra 2006).

Barcelona er i dag kendt for sit prisvindende Industrial Design og er på mange måder en meget moderne by, med leveomkostninger der giver den en 31. plads på listen over dyreste byer i verden.

For mange er Barcelona dog nok mest kendt for deres fantastiske sportspræstationer ikke mindst indenfor fodbold. I 1992 var Barcelona vært for sommer olympiaden og har før været vært for flere FIFA fodboldkampe. FC Barcelona har 2 gange vundet UEFA Champions League, hvilket har gjort spanske fodboldspillere berømte verden over. Barcelona har 2 UEFA-5-stjernede stadions, som det er værd at se. Hhv. "Camp Nou" og "Estadi Olímpic Lluís Companys" - sidstnævnte var afholdelsesstedet for de Olympiske lege I 1992.

Er du ikke så meget til fodbold, er der stadig masser at se i Barcelona. Her er fantastiske shoppemuligheder, arkitektur og ikke mindst mulighed for en lækker badeferie.

Barcelona har syv strande, i alt 4,5km kystlinje. De mest besøgte strande hedder "Sant Sebastiá" og "Barceloneta". Der køres ofte sand ind på strandene fra andre steder i landet, da sensommer stormene ofte tager "bidder" af stranden med sig.

Vil man hellere gå en tur i parken, har Barcelona ikke mindre end 68 af slagsen. Disse er inddelt i forskellige kategorier; 12 historiske parker, 5 bontaniske parker, 45 forstadsparker og 6 skovparker. Hermed er 10% af Barcelona faktisk parker. Den største park hedder "Montjuïc" og fylder 203 hektar.
Ud over størrelsen har Monjuïc ikke så meget at byde på, som nogle af de andre parker. Det er værd at besøge Ciutadella Park, som huser blandt andet parlamentet, den zoologiske have og et utal af spændende museer.

Mad
Er man nysgerrig efter at prøve den spanske madlavning er der naturligvis gode muligheder for det. Når du bestiller frokost og aftensmad i Barcelona, så husk at du er tæt på vandet og det der altså er allerbedst og mest frisk af alle madvarer i denne del af landet er "alt godt fra havet".

Klima
Barcelona har middelhavsklima med milde vintre og varme tørre somre. Dog ligger Barcelona meget tæt ved vandet og der kan derfor være mere fugtigt og mere regn i mange andre steder i middelhavsområdet. I august kan man ofte opleve store storme. Det vestlige middelhavsområde er svært at lave gennemsnitstemperaturer på, da klimaet stort set skifter fra år til år pga. den store indflydelse fra havet. Èt år kan sommeren være tør og meget varm, mens den det næste år kan være meget regnfyldt. Det bedste er at tage af sted midt på sommeren, hvis man gerne vil opleve den spanske sol.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Barcelona

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.