Afbudsrejser til Granada

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Granada, Spanien

Den spanske by Grenada er utrolig smuk, og mange forfattere og poeter har lagt sin vej forbi byen, heriblandt vores egen H.C. Andersen, som boede i den verdensberømte mauriske fæstning Alhambra.

Når
du er i byen så skal du tage en tur til løvegården, Generalife og se de smukke haver, bade, springvand og dekorative, arkitektoniske spidsfindigheder, som maurerne skabte i deres mere end syvhundrede år lange regeringstid i Granada.

Albaicin og Sacromonte er bydele som stammer fra den samme epoke i Granadas historie. I disse områder er der smalle, brostensbelagte gade, blomster ? bugnede balkoner og små gårdhaver. Der er også ofte Flamenco ? koncerter og danseforestillinger i Sacromontes huller og grotter.

Floderne Geníl og Darro bugter gennem og uden om bykernen og Spaniens største bjergkæde Sierra Neva, som også er et ´´must see´´

Granada har også en katedral som er et besøg værd, den er opført af maurernes banemænd og katolske monarker, Ferdinand og Isabel som også finansierede Colombus rejser. Katedralen har en masse guld og sølv som er hentet hjem fra de oversøiske kolonier. Man kan også se en statue af Columbus der knæler foran dronning Isabel som står på Plaza Nueva.

Der er generelt mange små hyggelige pladser i byen med caféer og tapasbarer.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Granada

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.