Afbudsrejser til Playa del Ingles

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Playa del Ingles, Spanien

Playa del Inglés er Gran Canarias suverænt største og bedst besøgte rejsemål. Den enorme feriebombe opfylder ganske enkelt alle kriterier for den perfekte ferievært, og du har alt lige ved hånden i englebyen på Gran Canarias populære sydkyst. Her er en kæmpestor strand med tilhørende ørkenområde, højt estimerede golfbaner, fem shoppecentre, lækre restauranter og Gran Canarias vildeste natteliv. Og så har du oven i købet fantastiske temperaturer året rundt.

Playa del Inglés har en seks kilometer lang sandstrand, som blandt andet omfatter sandbankerne i det "nye", eksklusive Maspalomas. Stranden har lækkert brunrødt sand og byder på masser af sjove aktiviteter både med og uden vand. Forlyst dig for eksempel med vandski og paragliding, bananbåd, beach volley og tennis. Lidt væk fra hovedstranden ligger Puerto Rico, der har en fænomenal, kridhvid anlagt strand, som ligger i ly for vind og vilde bølger, og hvis sand er hentet fra Caribien.

Efter en dejlig lang dag på stranden, vågner Playa del Inglés for alvor efter mørkets tidlige frembrud. Her kan du smage på byens overdådige restaurant- og barudvalg, der fortrinsvist findes i de fem storcentre. Restauranterne er fremragende i Yumbo Centre, mens nattelivet er bredere udfoldet i Kasbah Centre og Metro Centre. Plaza Shopping Center er til stadighed populært for skandinaver, og her finder du ud over en stribe spændende butikker også diskoteksbomben Den Glade Viking.

Gran Canaria er en særdeles mangfoldig og nuanceret ø, og det kan varmt
anbefales at leje en bil og køre ud i landskaberne. De enkelte rejseselskaber arrangerer naturligvis også et stort udvalg af spændende udflugter. Oplev blandt andet øens nordlige del, der er præget af skove og frodig vegetation, og som således står i skarp kontrast til sydkystens paradisstrande og bløde sanddyner. I øens nordvestlige hjørne kan du endvidere besøge hovedstaden Las Palmas, som gemmer på spansk livsfilosofi og spændende arkitektur fra kolonitiden.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Playa del Ingles

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.