Afbudsrejser til Bilbao

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bilbao, Spanien

Bilbao er en storby I Baskerlandet, som ligger midt på landets nordlige kyststræning mod Atlanterhavet. Byen ligger i området Bizkaia og er omgivet af et frodigt landskab med skov, bjerg, strand og
stejle kyster.

Byen er en af Europas førende kulturbyer, den store arkitektoniske og infrastrukturprojekter har været den drivende kraft i By-og økonomiske genopbygning af byen. som bedst er kendt for Guggenheim museet, som åbnede op i 1997. Andre populære steder er Euskalduna Conference Centre og Music, Norman Fosters Underground, Museo Maritimo Ria de Bilbao og Museo de Bellas Artes. Det moderne og nye står I kontrast til den gamle bydel på østsiden af floden, hvor der er arkitektur fra middelalderen og barokken.

Byen er også meget stolt af fodboldholdet Athletic Biblbao, som spiller i den bedste spanske række.

Der er også en masse hyggelige tapas barer, som kaldes pintxos i området hvor man kan hygge sig med et glas koldt sangria eller et glas boblende cava. Der er generelt god mulighed for udforske gastronomien I Bilbao, som både har mad fra det baskiske og internationale køkken.

Bilbao har også mange shopping muligheder med designbutikker og mad markeder, hvor du kan købe spanske specialiteter som oliven og gedeoste.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Bilbao

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.