Afbudsrejser til Illetas

Afbudsrejser til Illetas

Er ferien en afbudsrejse til Illetas vil du opleve en sofistikeret og afdæmpet stemning i smukke omgivelser tæt på Palmas kulturelle seværdigheder.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Book afbudsrejser til eksklusive Illetas

Illetas på den sydvestlige del Mallorca er et virkelig lækkert feriemål. Illetas liger kun ca. 10 km fra Mallorcas hovedstad Palma.
Illetas er velbesøgt, men ikke overrendt af turister.
Med afbudsrejser til Illetas vil du opleve en grøn og eksklusiv by.
Området er henvendt til et modent publikum og familier, der ønsker luksus og mulighed for at være kulturelle i Palma. Hotellerne i Illetas har meget sjældent mindre end 4 stjerner og ekstravagante biler dominerer gaderne. Illetas er luksus, stil og rolig smuk natur med mulighed for at få kulturelle oplevelser og shopping i det nærliggende Palma.
Flere af strandene omkring Illetas er privatejede, flere hoteller har også privat strand til deres gæster. Den offentlige strand er forholdsvis lille og ligger råt og flot op ad et lavt klippeområde.
Illetas har også nærliggende golfbaner.
Nattelivet i Illetas er primært baseret på hotellernes underholdning og har tendens til at være yderst eksklusiv.
Der er forholdsvis få butikker i Illetas, hvilket du også vil opleve, hvis afbudsrejsen går til Illetas. Det er Palmas lange shoppinggader med et bredt udvalg af kendte mærker, der tiltrækker turisterne i Illetas.
I nærheden af Palma ligger også Marineland, som er et besøg værd. I Marineland er underholdning for hele familien med blandt andet et papegøjeshow og et fantastisk flot delfinshow.
En god aften kan opleves ved at tilmelde sig Pirates Adventure - en aftenrestaurant med et imponerende piratshow.
Det kan også anbefales at besøge et af
Mallorcas markeder, hvor alt fra friske lokale grønsager til lædervarer sælger. I Calvia afholdes marked én dag om ugen. Ønskes et større marked kan det anbefales at tage til Andratx eller Inka. Mærk den helt særlige stemning, der er til markeder og gør en god handel, hvis du er klar til at forhandle.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Illetas

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.