Afbudsrejser til Santa Ponsa

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

Midt i Santa Ponsa ligger store hvide sandstrande, hvor der udbydes forskellige vandaktiviteter. Det er også muligt at hoppe i vandet fra klipper, da Santa Ponsa er omgivet af bjerge og ligger i en smuk bugt. Langs de lange sandstrande står pinjetræerne og giver en dejlig skygge, når solen er højst på himlen. Bylivet har en afslappet og hyggelig atmosfære og der er mulighed for at spise på nogle af de mange restauranter i byen eller shoppe i forretninger.

Santa Ponsa er byen, hvor den catalonske konge og erobrer Jaime 1 gik i land i 1229 og er derfor et historisk sted for indbyggerne på Mallorca. Der er i byen rejst et stort kors til minde om begivenheden. Der er middelhavsklima med varme somre og milde vintre, men det er varmest fra maj til september, med en gennemsnitstemperatur på 25 grader.

Fra Santa Ponsa er der rig mulighed for at udforske Mallorca på egen hånd eller tage på guidet ture. Nordvest for Santa Ponsa ligger bjergkæden, Sierra de Tramuntana, som går hele vejen op til Mallorcas nordligste punkt. Her kan du tage på vandring og nyde den fantastiske natur eller udforske de små hyggelige byer op langs vestkysten. Er du interesseret i golf, ligger Club de Santa Ponsa lige udenfor byen.

Trænger du til at komme ud og se en masse seværdigheder og nyde storbylivet, ligger øens hovedby Palma kun 18 km fra Santa Ponsa. Her er det muligt at opleve smukke historiske bygningsværker, besøge Palmas strandpromenade eller tage på et af de mange museer.

Er

du mere til det hyggelige marked, er der om torsdagen, i den gamle romerske by Inca, marked. Her kan du købe frugt, grøntsager, lædervarer, håndværk, souvenirs og opleve folkeligt skuespil. Når du har været på marked, kan du tage ind og spise i den gamle bydel. Her vil du opleve en ægte mallorcinsk stemning, hvor dagens markedsfund diskuteres livligt.

Trænger du til lidt køligt efter en varm dag på de dejlige sandstrande, er en tur til Hams-grotterne ved Porto Cristo anbefalet. Her kan man komme ned i Grotternes dyb, hvor der findes en underjordisk sø, hvor der bliver spillet en stemningsfyldt koncert. I grotternes tag kan du se stalaktitter, som frembringer alle mulige figurer.

Vil du se, hvordan de fineste kunstige perler i verden, bliver lavet, kan du tage til Manacor. Manacor er en gammel håndværkerby og her, kan du se perlerne blive fremstillet af blandt andet Glas og fiskeskæl.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Santa Ponsa

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.