Afbudsrejser til Cala San Vicente

Afbudsrejser til Cala San Vicente

Skønne strande, afslapning og menneskeskabte huler, der kan dateres tilbage til bronzealderen er blot nogle af de oplevelser en afbudsrejse til Cala San Vicente byder på.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Genoplad batterierne med afbudsrejser til Cala San Vicente


Cala San Vicente er en feriedestination med beliggenhed på Mallorca. Ferie i Cala San Vicente er omgæret af ro og autentisk spansk stemning. Få genopladet batterierne med en afbudsrejse til Cala San
Vicente.
Områdets største strand hedder Cala Barques og har et godt udbud af aktiviteter. Cala Barques har mange klipper og marineliv, der er oplagt til snorkelture.
Strandene Cala Clara og Cala Molins er perfekte til børnefamilien.
Cala San Vicente tilbyder et varieret udbud af spisesteder. Prøv typisk spanske madretter på Sa Portessa Tapas Bar eller besøg områdets irske bar.
Nattelivet i Cala San Vicente er meget afdæmpet, hvorfor det anbefales at tage til Pollensa om aftenen, hvis man vil nyde en festlig aften.
I byen, Cala San Vicente, er et fint udbud af aktiviteter som minigolf, vandreruter og huler, der stammer tilbage fra bronzealderen.
Lej evt. en bil og tag til marked i Inca eller besøg Mallorcas hovedby - Palma. Palma har en imponerende gotisk bygget kirke med storslået udsigt ud over Middelhavet, gallerier, en lang shopping gade, klubber, caféer og restauranter og mauriske bade.
Det er varmest i Cala San Vicente i juli og august, men sæsonen for charterrejser og afbudsrejser til Cala San Vicente
starter allerede i maj og slutter i efteråret.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Cala San Vicente

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.