Afbudsrejser til Cala d'Or

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Cala d'Or, Mallorca, Spanien

Cala d'Or betyder "den gyldne bugt", og det passer ret godt på denne smukke by på Mallorcas østkyst. Stedet var - som tilfældet er med mange charterbyer - oprindeligt blot en lille fiskerflække, men det har efterhånden udviklet sig til at være noget mere markant i sin afstøbning. Til trods for den enorme udvikling er byen dog stadig holdt i den charmerende gamle stil. Den mallorcinske østkyst er generelt mere stejl og spektakulær end den nordlige kyst, hvilket kommer tydeligt til udtryk i Cala d'Or. Det lille ferieparadis ligger således gemt mellem store klipper og fem små badebugter med krystalklart vand, og billedskønheden er uovertruffen.

Cala d'Ors bymidte er levende med små, snoede gågader med forretninger, barer og restauranter. Til gengæld slapper byen mere af i aften- og nattetimerne, og nattelivet er sålunde ikke så hektisk som tilfældet er i Mallorcas større feriebyer som Palma og Magalluf. Der er imidlertid rig mulighed for at fornøje sig med lyset tændt for eksempel i byens stolthed - den store marina - hvor store lystyachter ligger til kaj og glitrer i det klare havnevand.

I en kort introducerende beskrivelse om Cala d'Or, kommer man ikke udenom at skulle nævne områdets fænomenale strande. I alt har stedet fem små strande, som alle er utroligt smukt beliggende dybt inde i små bugter med klipper på begge sider. Cala Gran og Cala d'Or er de største og bedst besøgte. Takket være den klipperige kyst er vandet utroligt klart med fantastiske blå og turkise farvenuancer. Det
er i øvrigt perfekt til snorkling. I højsæsonen er der rift om strandpladserne, så det lønner sig at komme tidligt på formiddagen. For dem, der ønsker en roligere strand, er Cala Serena det perfekte valg.

Nuvel, strandene i Cala d'Or er et kapitel for sig selv, men området byder også på meget andet. Det er populært at leje en cykel og tage på opdagelse langs den pompøse kyststrækning. Kommer man i juni, kan man opleve jazzfestivalen, og i sensommeren huser feriebyen den lokale fiesta. Det er også muligt at leje en bil og komme lidt videre omkring. Besøg ved den lejlighed for eksempel fiskerlejet Porto Colom og det lille kloster i San Salvador. Et er sikkert, hvad end du vælger at spendere ferietiden på, er Mallorca intet mindre end mageløs.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Cala d'Or

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.