Afbudsrejser til Thailand

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Thailand

Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. Fugtige regnskove og smukke templer. Hæsblæsende storbyer og ensomme landsbyer. Larm. Stilhed. Smil og åbne hjerter. Thailand kan ikke undgå at forføre dig med sin unikke ''personlighed'', og uanset, hvilken lille plet på det store land, du vælger, er du garanteret en eventyrbombesprængning og et væld af store oplevelser, du sent vil glemme.

Det er næppe nogen overraskelse, at Thailand råder over en lang række af verdens allerbedste og mest betagende strande, og kommer du først væk fra fastlandet og ud på de små øer, er der kilometervis af kridhvide badestrande, lige til at hoppe om bord i. Den største turistmagnet er øen Phuket i det sydvestlige hjørne. Phuket var oprindeligt fortællingen om forudsigelige, søvndyssende livsmønstre og lemfældigt spredte fiskerlejer, men øen er i dag omdannet til et ferieparadis af de allerstørste med dovne dasedage i dagtimerne og et myldrende aften- og natteliv med et utal af gode fiskerestauranter, små markeder, karaokebarer og diskoteker.

Meget tæt på Phuket finder du øen Krabi, hvor tempoet er sat et gear ned, og som derfor er absolut ideel for børnefamilier eller dem, der bare ønsker en rolig, afslappet ferie. Der er god plads på de lækre strande, og vandet er lavt et godt stykke ud. I baggrunden pryder den grønne skov på smuk vis feriebilledet. Fra Krabi er der gode
udflugtsmuligheder. For eksempel kan du sejle i traditionel longtailbåd til naboøen Ao Nang, hvor der venter boder, juicebarer og eksotiske skaldyrsretter med førsteparketsudsigt til de azurblå bølger. På tilbagevejen kan du sikkert overtale styrmanden til et hurtigt smut længere op ad kysten, som gemmer på noget af Thailands flotteste mangroveskov.

En kort sejltur nordpå fra Phuket og Krabi ligger Thailands måske allersmukkeste bountyø, Phi Phi Island. Øen er kendt for The Beach-filmen med Leonardo di Caprio, og det er ikke svært at forstå, hvorfor man netop valgte Phi Phi. Naturen er frodig og storslået, og havet funklende turkisblåt, hvilket efterlader suveræne muligheder for dykning og snorkling.

I Nordthailand ligger Chiang Mai, en by, der meget let kan ende med at blive din feries højdepunkt. Det er let at komme til Chiang Mai med enten fly eller bus fra Bangkok. Busserne er af høj standard, og det er ikke nogen dyr omgang. Chiang Mai er uden tvivl Thailands hyggeligste større by. Bymidten er én lang labyrint af små smalle, krogede gader, og en slentretur i virvaret er en stor oplevelse i sig selv. Byen huser en lang række markeder, og så er det her, du ikke kan undgå at støde på templer - der er mere end 3000 i byen! Chiang Mai ligger lige på kanten til junglen, og der er masser attraktive udflugstmuligheder. Du kan for eksempel ride på elefantryg gennem junglen eller besøge autentiske, longneck-landsbyer. Eller du kan riverrafte samt klatre i bjerge.

Bangkok eller Englenes by er en hæsblæsende med utrolig smuk oplevelse, som du ikke må være foruden, når du rejser til Thailand. Her er gamle, gyldne templer og munke klædt i orange. Her er 24 timers rullende restauranter, karaokebarer og spændende markeder en masse. Her bor folk i store paladser og små, faldefærdige skure, og skellet mellem stor og lille, rig og fattig bemærker man ved første øjekast. Over alt du færdes, har byen noget nyt at byde på, og du kommer aldrig til at kede dig. Blandt de største oplevelser er det flydende marked lidt uden for byskiltet. Her får du din egen båd og kan frit lægge til ved de flydende boder, der lokker dig mest.

Fra Bangkok bør du overveje en endagsudflugt til Kanchanaburi-provinsen og River Kwai. Området er fortryllende smukt med frodige, grønne skove og betagende nationalparker, men togturen over broen ved floden Kwai slår alt andet.

Afbudsrejser til Thailand

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Fr 06.03 KBV / Krabi 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserKrabi - Flybillet In
PB.Standard værelse
DKK
4998
afbudsrejser
Krabi - Flybillet inkl. 1 overnatning

Køb din flybillet hos Bravo Tours inkl. 1 overnatning og få den bedste start og mest feriefrihed for pengene. Når du har en overnatning inkluderet, er du sikret en god og rolig start på ferien. Her tjekker du ind i ro og mag, og du har mulighed for at få en god nats søvn, inden ferien for alvor går i gang. Resten af ferien har du til gengæld friheden til at vælge, hvor du gerne vil bo. Det betyder, at du kan opleve flere forskellige områder på én ferie. Prisen inkluderer flybillet t/r samt 1 overnatning på Hotel Krabi Aquamarine eller lignende hotel. Det er muligt at tilkøbe transport fra lufthavnen i Krabi til hotellet.
Bravo Tours Fr 06.03 KBV / Khao Lak 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserKhao Lak Orchid Beac

Kvartpension. Dobbeltværelse med ud...
DKK
8998
afbudsrejser
Strand:
10 m
Khao Lak Orchid Beach Resort

Godt hotel lige ved stranden med rolig atmosfære Khao Lak Orchid Beach Resort ligger i den stille og rolige del af Khuk Khak-stranden ? et rigtig godt strandafsnit, hvor man virkelig kan slappe af. Fra resortet har I direkte adgang til stranden, hvor I kan nyde ferien i fulde drag. Hotellet har også opsat solstole i haven ned til stranden, så I kan nyde den skønne havudsigt, mens I slapper af. Resortet et hyggeligt indrettet og drevet af en lokal familie ? det skaber en helt særlig atmosfære. På hotellet er der god plads, da det ligger i en stor tropisk have. Hotellets hjerte er uden tvivl poolområdet med jacuzzi og swim-up bar. Den perfekte måde at nyde en kølig forfriskning. Der er også en mindre børnepool. Voksne, der rejser uden børn, kan også nyde den lille infinity-pool, der kun er for voksne eller nyde en god massage. Hotellet har også egen restaurant, der serverer lokale og internationale retter samt snacks med en skøn havudsigt. Khao Lak Orchid Beach Resort er perfekt til ...
Bravo Tours Fr 06.03 KBV / Khao Lak 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserKhao Lak Sunset Reso

Kvartpension. Dobbeltværelse med ha...
DKK
7298
afbudsrejser
Strand:
0 m
Khao Lak Sunset Resort

Skønt hotel direkte på stranden med fænomenal havudsigt Khao Lak Sunset Resort ligger på den allerførste del af den fine Khao Lak-strand ? direkte på stranden. Det perfekte valg for jer, der søger en skøn ferie på en sandstrand i tropiske omgivelser. Her kan I virkelig nyde livet og den afslappede, rolige atmosfære. På resortet finder I et mindre poolområde med børnepool. Der er selvfølgelig også liggestole omkring poolen, men det er klart, at det er stranden der drager. Her er der også mulighed for at få massage. Hotellet har sin egen restaurant, der ligger på stranden, hvor I nyder jeres morgenmad med en fantastisk udsigt. Restauranten serverer både internationale og thailandske retter til både frokost og aftensmad. I baren kan i også nyde en kølende forfriskning. Her bør I nyde en aften og den fantastiske solnedgang. I kan også nyde den fra jeres værelse, der alle vender direkte mod havet. I har kun 1,5 kilometer til centrum af Khao Lak, hvor I finder et stort udvalg af res...
Bravo Tours Fr 06.03 KBV / Krabi 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserCentra By Centara Ph

Kvartpension. Centra Superior værel...
DKK
8998
afbudsrejser
Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi

Centara Phu Pano Resort Krabi er et nyt moderne og eksotisk resort, der er opført i en frisk ny og indbydende thai-stil. Her finder du store flotte loungeområder og dejlige udendørs omgivelser. Dette resort er placeret i kort afstand fra Ao Nang, hvor du ikke blot finder den lækre strand, men også en by med en afslappet atmosfære, der tilbyder flere restauranter og barer, samt butikker og skræddere. På hotellet kan du nyde det skønne pool område med solsenge og parasoller, der er omgivet af smuk tropisk natur og fantastisk udsigt til kalkstens klippeformationer. Der findes også en pool til børnene.Ønsker du at passe din træning, findes der også et fitnessrum med forskellige faciliteter. På Mix Bistro, der ligger ved poolen, har du også en smuk udsigt og kan nyde de tropiske omgivelser, mens du nyder dine måltider. Restauranten serverer alle måltider på dagen og du kan vælge mellem lækker buffet eller en Thai a la carte menu. Vil du gerne til stranden, tilbyder hotellet gratis shutt...
Apollo Fr 06.03 Ao Nang 14 Kastrup Fly+Hotel Deevana Plaza
DKK
8148
Apollo Fr 06.03 Ao Nang 14 Kastrup Fly+Hotel The Lai Thai
DKK
8398
Apollo Fr 06.03 Krabi 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Inkl Nat 1
DKK
4998
Apollo Lø 07.03 Krabi 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Inkl Nat 1
DKK
4998
Apollo Lø 07.03 Ao Nang 14 Kastrup Fly+Hotel The Lai Thai
DKK
9498
Apollo Lø 07.03 Ao Nang 14 Kastrup Fly+Hotel Deevana Plaza
DKK
9598

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.