Afbudsrejser til Kamala beach

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Kamala beach, Thailand

Er du til afslapning, badeferie eller snorkling, er Kamala Beach det idelle sted. Stranden er to kilometer lang og er lavvandet, så du kan sagtens tage børn med. Området er roligt og et godt udgangspunkt til at se, hvad Phuket kan byde på. Kun 10 minutters kørsel fra Kamala Beach ligger Patong. Patong er fyldt med restauranter, et stort shoppingcenter og charmerende natmarkeder. I Kamala ligger den store forlystelsespark Phuket Fantasea. Et ideelt sted for familier med børn, som kan opleve en vandretur i junglen, sejle på floder eller bade i vandfald.

Kamala ligger på Phukets vestlige kyst og er en lille hyggelig ferieby. Tidligere var Kamala Beach en uberørt fiskerlandsby, som blev opdaget af turisterne og især børnefamilier. Byen har dog stadig sin charme intakt med få butikker og lokale skræddere. Den to kilometer lange strand er opdelt i to, hvor den sydlige del er præget af turisme med restauranter ned til stranden og et væld af liggestole og parasoller. Her er det muligt at få lidt massage, imens man slapper af. I den nordlige del er der casuarina-træer, der giver skygge på stranden og færre spisesteder. Hvis du er til snorkling og vil udforske det farverige koralrev, byder den nordlige del af stranden på de bedste oplevelser. Kamala Beach har tropisk klima, hvilket betyder, at der er varmt hele året. Regntiden varer fra maj til november, hvor der vil være korte perioder med regn.

De flotteste solnedgange i Phuket finder du i Kamala Beach. Her kan du sidde på en af

restauranterne på stranden og nyde aftensmaden til solnedgangen. Er du til andre aktiviteter end badeferie, er det muligt at spille golf i laguna, dykke, få spabehandlinger eller tage på jungletrekking.

Der er et væld af udflugtsmuligheder fra Kamala. Du kan tage på en halv dags safari og trekking i en eller flere dage. Khao Soks nationalpark har floder, vandfald og regnskov, hvor du kan ride på elefanter, padle i kano eller gå rundt og se den vidunderlige natur og de mange dyr. En række rejsebureauer, arrangerer ture fra Kamala ud til nationalparken, hvor du kan tage på en heldagstur eller en to dages trekkingtur. Der er også mulighed for diverse sejlture til det sydlige Thailand og opleve landskabet med dets gummiplantager, små landsbyer, templer og ø-gruppen Pjang Nga.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Thailand
Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. ...

Afbudsrejser til Kamala beach

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.