Afbudsrejser til Krabi

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Krabi, Thailand

Krabi provinsen byder på frodig natur, smukke landskaber og høje klipper. Byen Krabi ligger omgivet af kalkstensklipper, hvor du kan tage på klatretur. Byen ligger ud til vandet og herfra kan du sejle ud i den billedskønne skærgård Phra Nang Bay. Byen ligger som centrum for udflugtsmuligheder til provinsen og til de spændende øer, som ligger ud for byen. Krabi byder på smukke koralrev og fantastiske sandstrande med palmer og turkisblåt vand.

Krabi giver et billede af den Thailandske hverdag og er ikke overrendt at turister. Krabi har også en række restauranter og spændende markeder. Specielt er der et stort madmarked, som byder på lokale specialiteter. Markederne langs floden åbner om aftenen og her vil du opleve en livlig stemning. Hovedbyen i regionen Krabi, er byen Krabi. Byen ligger 900 km syd for Bangkok og er en fiskerby med færgeforbindelser til øerne Kho Phi Phi, Ao Nang strandene og Koh Lanta. Provinsen har 400.000 indbyggere, hvor de 30.000 bor i Krabi. Klimaet er tropisk monsunklima med dagstemperatur på ca. 30 grader hele året rundt. Regntiden forekommer fra maj til september, hvor der vil være perioder med meget regn.

Der er mulighed for at sejle til nogle af de omkring liggende øer og nyde de paradisiske sandstrande. Men der er også et væld af oplevelser at finde på fastlandet. Ønsker du en aktiv ferie, kan du dykke, snorkle eller klatre op de smukke klipper omkring byen. Der er mulighed for at tage dykkercertifikat i Krabi. Flere eksotiske nationale parker ligger

også i nærheden af Krabi. En af dem er Khao Phanom Nationalpark, på næsten 500 km2. Her kan du opleve farverige fuglearter, sjældne træleoparder og gibbonaber. Huay To-vandfaldet har fem lag af vandkaskader, hvor du kan tage en svømmetur omgivet af regnskov.

Nord for Krabi by, finder du nogle af de smukkeste drypstenshuler i Sydthailand. Ved kanten af havet ligger to drybstensgrotter Tham Phii Hua Toh og Tham Lot. Tham Lot kan du besøge i havkajak eller på en langhalebåd, hvor du kan se de flotte klippeformationer og stalaktitterne. En attraktion, som er et besøg værd, er Wat Tham Sua templet. Templet ligger på et 300 meter højt klippebjerg. For at komme til templet, skal du gå mere end 1200 trin op. Når du først er kommet op, får du til gengæld den mest spektakulære udsigt over Krabi omegnen. Her kan du stå og kigge på den fantastiske udsigt sammen med en kæmpe Buddha-figur i guldmaling.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Thailand
Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. ...

Afbudsrejser til Krabi

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.