Afbudsrejser til Pattaya

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Pattaya, Thailand

Pattaya er et af Thailands største feriecentrummer. Den livlige by - blot to timers kørsel syd for Bangkok - har ry for at tiltrække sexlystne turister fra hele verden, og der er da også et bredt udvalg af neonoplyste go-go barer og små "diskrete" forretninger i smøgerne, men Pattaya er meget andet - heldigvis.

Pattaya er et herligt miks af udsøgte strande, golfbaner, restauranter, barer og shoppegader. Dertil kommer Pattayas udmærkede beliggenhed, der gør der oplagt at drage på spændende udflugter i alle retninger.

Solelskere har et overdådigt strandudvalg at få stillet lysten til. Hovedstranden, Pattaya Beach, er fire kilometer lang og byens bedste. Lidt uden for byen ligger den knap så befærdede Jomtien Beach og længere nordpå Wong Prachan Beach. Fra Pattaya Beach er der desuden fine bådforbindelser til nogle af Siambugtens lækre øer, hvor strandene kun bliver endnu bedre.

Får man nok af at dase i sanddynerne, er der adskillige sjove aktiviteter at bedrive tiden med. Der er gode muligheder for vandsportsaktiviteter, så som dykning, snorkling, vandski og vandscooting, ligesom golf og bowling er populært. Man har endvidere mulighed for at ride på elefantryg, hvis man kigger forbi byens lokale elefantskole.

Har man sagt Pattaya, har man automatisk sagt shopping, og byen bugner med storslåede shoppemuligheder, hvad enten man er til overdækkede malls, moderne modeforretninger eller lokale gademarkeder. Royal Garden Plaza er et gigantisk indkøbscenter i vestlig forfatning med
adskillige internationale butikker, forlystelsesland, biograf og meget andet. Gademarkeder er et stort hit blandt især turisterne. Oplev for eksempel byens største marked, der er åbent døgnet rundt, og som ligger midt imellem Pattaya Beach Road og Pattaya 2 Road. Her findes alt mellem himmel og jord, lige fra ure, smykker og lokalhåndværk til tasker, tøj og levende dyr. Priserne er selvfølgelig noget, man prutter om, men generelt er prisniveauet i Pattaya et af de laveste i hele Thailand.

Pattaya er et perfekt udgangspunkt for udflugter ud af byen. Den største er en flerdagstur til den berømte bro over River Kwai, hvor man fragtes over broen på den gamle jernbane, mens junglen glider forbi vinduet.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Thailand
Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. ...

Afbudsrejser til Pattaya

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.