Afbudsrejser til Bangkok

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bangkok, Thailand

Engang var Bangkok præget af vandkanaler og elefantstier, i dag er der stadig vandkanaler, men de fleste elefantstier er blevet overhældt med asfalt. Vandkanalerne bliver brugt til tøjvask, opvask, bad og til at sejle på. Bangkok har dog meget mere at byde på end vandkanaler, som fantastiske templer, boder og paladser. Er du morgenfrisk, kan du i de tidlige morgentimer se, orangeklædte munke gå igennem gaderne på deres morgen vandring. På samme tidspunkt begynder markederne, som har åbent det meste af dagen. Om aftenen, når solen er gået ned, tager neonbelysningen over og overalt kan du se gadekøkkener, restauranter og karaoke barer, som åbner. Patpong er det mest berømte marked og har åbent til midnat.

Bangkok blev gjort til Thailands hovedstad i 1782 og betyder; Landsbyen med de vilde olivenlunde og bliver lokalt kald Englenes by. Byen har ca. 10 millioner indbygger og er en af Thailands 76 provinser. Bangkok har et tropisk klima og har en af verdens højeste gennemsnitstemperaturer. Gennemsnitstemperaturen ligger mellem 25 grader for det koldeste og 32 for det varmeste. Du kan nemt komme omkring i Bangkok med metroen eller benytte dig af en tuk tuk, som er en lille trehjulet taxa.

Skal du danne dig et godt indtryk af Bangkok, kan det anbefales at tage på Sejltur på Chao Phraya-floden, her kan du opleve flere seværdigheder, som ligger ned til floden og den moderne del af byen med skyskraber i en stor blanding. Floden blev brugt til at transport før der rigtig kom trafik. Der

er rigtig mange storslået templer, som kan anbefales at se. Wat Arun skulle være utrolig smuk i morgenlys og kaldes derfor Daggryets tempel. Det er dog også en oplevelse at se i aftenlyset. Templet ligger ned til Chao Phraya-floden, næsten overfor Grand Palace. Grand Palace og templet Wat Phra Kaew blev grundlagt, da Bangkok blev gjort til hovedstad. De tog bygningsværker hører til verdens mest mærkværdige komplekser og har fælles indgang. Det er flotte dekorerede bygninger og inde i en af de to største bygninger i Templet, står Thailands helligste figur, Smaragdbuddhaen. Figuren er fra 1400 tallet og er 66 cm høj. Grand Palace husede Thailands konger indtil 1946. I dag bliver bygningerne brugt til forskellige ceremonier. Wat Po er et kæmpe tempel kompleks beliggende i det centrale Bangkok. I templet finder du den kæmpe liggende Buddha fra 1832. Buddhaen er 15 meter høj og 46 meter lang og er den største Buddha i verden. Templet i sig selv er utrolig smukt og fyldt med klassiske thailandske arkitektoniske detaljer.

Nationalmuseet er også et besøg værd. Thailands national museum rummer en stor samling af Thailands historie gennem tiden og er et af de mest omfattende museer i Sydøstasien, hvad angår samlingens størrelse. Tag et pusterum i Rose garden, som er en storslået park, hvor du kan slentre en tur og nyde de flotte haveanlæg med Thailandske blomster. Specielt roser og orkideer. Et andet sted, der kan anbefales at besøge, er Chinatown. Her kan du rigtig opleve følelsen af at være i Kina.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Thailand
Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. ...

Afbudsrejser til Bangkok

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.