Afbudsrejser til Chiang Mai

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Chiang Mai, Thailand

Chiang Mai som er den næststørste by i Thailand ligger 700 km nord for hovedstaden Bangkok og er kendt for sin fine silke og sølvsmykker. Byen er kendt for sine aktive naturoplevelser som trekking, rafting og udflugter på elefantryg. Mange af trekking turene er kombi - udgaver, hvor man først går noget af tiden blandt naturens duftende urter og farverige blomster. Efterfølgende ridder du på elefant ryg og rafter på tømmerflåde. Du kan også møde og overnatte hos bjergstammer som har en anderledes kultur end mod syd. Hmong er en af de store stammer blandt de mange etniske minoriteter oppe i bjergstammernes land, hvor de dyrker dværg-kaffe og deltager i skovtilplantning for at holde på den frodige jord, når de årlige 1100 millimeter regn falder mellem regnskovens træer og ingefæren og kardemommen på skråningerne.

Hvis du går en tur ned af hovedgaden sidst på eftermiddagen kan du opleve byens lokale liv og provinsielle hygge. De store gader inde i centrum af Chang Mai har et rigt og forskelligartet handelskvarter, hvor nogle af bjergstammerne har småboder langs vejene.

Byen har mere end 200 templer, det mest hellige og mest kendte er Wat Phra That Doit Suthep, som ligger højt oppe på en bjergtop og gemmer på relikvier fra Buddha.

Du kan også gå en tur i Dronning Sirikits botaniske have, som ligger knap 27 km for Chiang Mai. Haven er et forskningscentrum, hvor du finder drivhuse med bl.a. orkideer. I væksthuset er miljøerne opbygget med vandfald, træer og græsser m.m. I haven vokser 350
af Thailands knap 1300 vilde arter.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Thailand
Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. ...

Afbudsrejser til Chiang Mai

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.