Afbudsrejser til Ko Samui

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Ko Samui, Thailand

Koh Samui er den mest populære af Siambugtens øer, der ligger øst for det thailandske fastland. Her kan du opleve tropisk natur, vidunderlige strande og en venlig befolkning. På øen kan du tage på vandretur rundt i regnskoven og se en smuk natur og flotte vandfald. Rundt på øen ligger der små thailandske landsbyer, hvor du kan mærke den thailandske stemning. Øen er fyldt med smukke strande og nogle af strandende er helt øde. Øen er næsten dækket af en jungle af kokospalmer og i junglen kan du finde templer med dragehoveder og vilde orkidéer.

Det er ikke tilladt at bygge højere end palmerne på øen hvilket giver en speciel og afslappet naturlig atmosfære. Koh Samui er en af de populæreste øer i Thailand og ligger 35 kilometer nordøst for Surat Thni på Kra Tangen. Øen har 47.000 indbyggere og er på størrelse med Møn. Du kan nå at køre hele øen rundt på en times tid. Koh Samui er den næstestørste ø i Thailand og er omgivet af 60 øer. Flyvetiden fra Bangkok til Koh Samui er ca. en time. Klimaet er tropisk med en dagstemperatur på ca. 30 grader hele året rundt. Regntiden ligger mellem maj og september, hvor der vil være perioder med meget regn. En måde at komme rundt på øen, er ved at leje en knallert, men du kan også prøve en song tao. Song tao er en ombygget lastbil med passagersæder, og er områdets busser. Det er også muligt at leje en song tao.

Der er et væld af muligheder for oplevelser på Koh Samui. Overalt på øen er der kokosplantager og cashew-træer. Kokosplantagerne har aber

trænet til at klatre op i toppen af palmerne og hente de af kokosnødderne som er modne. Et must, når du er på Koh Samui, er at besøge Lamai. På Lamai ligger to smukke klipper, kaldet ?bedstefar? og ?bedstemor?, et udtryk for den respekt den thailanske kultur har for de ældre. Her ligger Muang-vandfaldene og Hin Ngu-templet. Ved templet findes en to meter høj siddende Buddha statue. I den nordlige del af Lamai findes udstillinger fra træskærerarbejdere og kunstværker i kokos. Her kan du finde sjove ting og vragrester, som er blevet skyllet op af havet.

Lej en fiskerbåd og sejl ud til nationalparken Ang Thon, som ligger omkring en times sejlads fra Koh Samui. Ang Thon byder på flotte udformede klipper formet af havet og vinden. Parken har også en stor flot sø, der lyser op i landskabet med sit grønne vand.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Thailand
Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. ...

Afbudsrejser til Ko Samui

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.