Afbudsrejser til Cannes

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Cannes, Frankrig

Cannes på den sydfranske riviera er mest kendt for sin årlige filmfestival i festivalpalæet på den celebre strandpromenade, La Croisette. Men Cannes er mere end Croisetten, og den mondæne by er de seneste år vokset i heftigt tempo, hvor nye dele som La Bocca og Mandelieu er blevet naturligt implementeret i byen. Cannes byder på et fremragende restaurant- og caféliv, nogle vidunderlige strande og excellent shopping repræsenteret ved verdens fornemste designere, og så har man - med det kuperede terræn lige uden for byskiltet - rig mulighed for at finde sin egen, personlige ferieoase. Cannes er med sin beliggenhed omgivet af flere andre spændende feriebyer, og det er således oplagt at drage på udflugt til for eksempel "Rivierens Dronning" Nice, det lille fyrstendømme Monaco med Monte Carlo, jetsetparadiset St. Tropez eller de historiske øer Lérins.

Man skal selvfølgelig opleve Croisetten med sine høje palmer og spraglede blomsterbede, når man er i Cannes. 130 gartnere passer årligt strandpromenaden, som har ry for at være en af verdens smukkeste. Sammenlignet med tidligere er en smule af byens glans måske gået sig en tur, men det er dog stadig sandsynligt at støde på en Rolls Royce eller en ferrari på Croisetten. På promenaden ligger også Cannes' mest celebre hotel, Carlton, som er lig med komfort og elegance, og som er for Cannes, hvad Frihedsgudinden er for New York.

Det er ikke bare i byens travle og fashionable hovedgade, Rue d'Antibes, at man mærker bylivet folde sig ud. Også i
det gamle bykvarter, Le Suquet, og i kvarteret omkring den gamle Notre Dame l'Espérance-kirke, rører sig et festligt og folkeligt leben.

Der er to store markeder i Cannes' centrum. Det største er Marche Forville, der byder på alt i fødevarer. På Marche Gambetta finder man til gengæld et bredt udvalg af smykker og beklædningsgenstande, ligesom man ved Rue Meybnadier - lige ved Marche Forville - kan smovse i lækre sydfranske delikatesser.

Otte kilometer fra Cannes bør man besøge den lille by, Mougins, der er beliggende højt på en kegleformet, fritstående klippe. Her sikrer man sig i øvrigt et udsøgt måltid på Moulin de Mougins, en af Sydfrankrigs få trestjernede restauranter.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Frankrig
Frankrig er verdens mest besøgte land, og det er ikke svært at fatte. Frankrig er både afvekslende og dynamisk, men samtidig forudsigelig og selvfølgelig. De 26 franske r...

Afbudsrejser til Cannes

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Frankrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.