Afbudsrejser til Korsika

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Korsika, Frankrig

Korsika med det smukke tilnavn ?Bjerget i havet? ligger placeret sydøst for moderlandet Frankrig midt i Middelhavet. Øen er fem gange mindre end Danmark, men det til trods, byder stedet på mange spændende oplevelser. Korsika er begunstiget med en unik natur, som gør ferien ideel til campingferie, trekking og i det hele taget udendørs eventyr.

Det siges, at Korsika er en miniature af Frankrig, og det er ikke helt forkert. Øen viser således, trods sin beskedne størrelse, fransk natur og kultur fra fineste skuffe. Imødekommende, solbeskinnede rivierabyer og beskedne - men dog pompøse - bjerglandsbyer, der læner sig dovent men altfavnende ud over højtragende bjergskrænter. Vin- og lavendelmarker og frisktduftende olivenlunde farvelægger de smukke landskaber, og i horisonten lurer halvnøgne bjerge, hvor svaler sværmer og vildsvin vogter.

Et velegnet udgangspunkt for ferie på Korsika er badebyen Algajola i regionen Balagne i øens nordvestlige hjørne. Byen besøges årligt af flere tusinde turister, og dette må tilskrives den udsøgte natur, den idylliske kyststrækning samt de omkring liggende, traditionelle korsikanske landsbyer. Algajolas gader er små og hyggelige, og bevæger man sig ned mod bunden, møder man en kilometerlang, fin sandstrand, som efterlader fremragende mulighed for både at surfe eller at snorkle i det klare vand.

Om aftenen er stemningen på alle måder betagende, og man må ikke snyde sig selv for et kig ind på en af de mange pianobarer, hvor lækker jazz
strømmer lige i ørets hjerte og fuldender den korsikanske ferieoplevelse.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Frankrig
Frankrig er verdens mest besøgte land, og det er ikke svært at fatte. Frankrig er både afvekslende og dynamisk, men samtidig forudsigelig og selvfølgelig. De 26 franske r...

Afbudsrejser til Korsika

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Frankrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.