Afbudsrejser til Nice

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Nice, Frankrig

Nice er Frankrigs femte største by og den uofficielle hovedby på Côte d'azur. Byen er Frankrigs næstmest besøgte, kun overgået af Paris, og det har sine indlysende årsager. Foruden at tilbyde et behageligt klima året rundt, samt en overdådig geografiske placering i Middelhavets vandkant, afgiver "Rivieraens dronning" både et excentrisk og fashionabelt indtryk og gemmer samtidig på et væld af den sydfranske histories storartetheder.

Nice kombinerer travlhed med feriestemning. Byen vrimler med restauranter, caféer og markeder, og sælgere og gadegøglere samles med folket på den lange, imponerende strandpromenade, Promenade des Anglais. Promenaden med de mange palmer udnytter folk på bedste Miami-manér til at løbe på rulleskøjter, til joggingture og til leg med skateboard. Neden for promenaden løber en skøn stenstrand, hvor mange tilbringer sine eftermiddage med solskin, afslapning eller en dusch i de friske middelhavsbølger.

Når man er i Nice, må man ikke snyde sig selv for en slentretur i den gamle bydel, Vieux Nice, som er at finde ved siden af det store blomstermarked, Saleya. Her summer middelhavsstemningen, og det er en fryd blot at iagttage de mange indtryk, der uomtvisteligt vil komme til syne foran de pastelfarvede huse med røde tagsten på toppen, man næsten kan høre hviske rørende fortællinger fra glemslen. Et must er desuden et besøg på Le Chateau, en mægtig slotsruin og Nices vartegn, hvorfra udsøgten over byen ikke fås flottere.

Nice ligger med en fantastisk geografisk
placering i bunden af Baie des Anges (Englebugten) mellem Middelhavet og de sydlige Alper, kun 25 kilometer fra Italien. Placeringen giver ligeledes rig mulighed for at tage på udflugt til nogle af azurkystens andre metropoler. Således ligger både Cannes og Saint Tropez i overskuelig afstand, og det er også muligt med en afstikker til Monte Carlo i Monaco, ligesom det kan lade sig gøre at hoppe på Korsikafærgen fra Quai des États-Unis.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Frankrig
Frankrig er verdens mest besøgte land, og det er ikke svært at fatte. Frankrig er både afvekslende og dynamisk, men samtidig forudsigelig og selvfølgelig. De 26 franske r...

Afbudsrejser til Nice

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Frankrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.