Afbudsrejser til Languedoc

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Languedoc, Frankrig

Languedoc ? Roussillon regionen starter fra Marseille i nordøst og strækker sig til den spanske grænse i syd. Regionen har spændende kulturelle monumenter, bjerge og vinmarker. Languedoc består at lavt
højland og det milde middelhavsklima gør området til et vigtigt vinområde i Frankrig. Languedoc leverer halvdelen af vinen, som produceres i Frankrig. Der er også mange tennis og golfbaner.

Kendetegnet ved gastronomien er olivenolie, sydlige urter, fisk, svampe og ost ? og der er også gode vine.

På kyststrækningen er der fine børnevenlige sandstrande, laguner og bugter, hvor der er mulighed for kanalsejlads i Canal du Midi som snor sig imellem de maleriske landsbyer, men der er også mulighed for vandsport. På floderne Hérault, Orb og Aude er der mulighed for kanoture og rafting gennem kløfterne. Du kan også vandre i bjergene, da Pyrenæerne i syd har stejle bjergskråninger. I nord ligger Cévennerne med de høje vulkanske bjergtoppe.

Der er mange udflugtsmuligheder i Languedoc ? Rousslion, hvor du f.eks. kan gå til kalkstens hulerne. Middelalderige byer med maleriske markeder findes i Montpellier, Pézenas og Bésiers. I byen Siegean er der et afrikansk reservat med løver, giraffer, elefanter og krybdyr. En anden by, Nimes er kendt for sine romerske antikviteter, som eksempelvis amfiteateret. Byen har også arkæologiske samlinger.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Frankrig
Frankrig er verdens mest besøgte land, og det er ikke svært at fatte. Frankrig er både afvekslende og dynamisk, men samtidig forudsigelig og selvfølgelig. De 26 franske r...

Afbudsrejser til Languedoc

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Frankrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.