Afbudsrejser til Los Gigantes

Afbudsrejser til Los Gigantes

Med en afbudsrejse til Los Gigantes venter en fantastisk strand med udsigt til Atlanterhavets azurblå hav og bjergene i baggrunden - bedre bliver det ikke.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Fantastiske oplevelser venter med afbudsrejser til Los Gigantes

Los Gigantes er beliggende på Tenerifes vestkyst. Området har solskin året rundt, smukke strande og krystalklart blåt hav. Navnet Los Gigantes er givet på grund af de omkringliggende "gigantiske" bjerge. Området danner rammen for en fantastisk afbudsrejse til Tenerife med sin fantastiske udsigt til bjergene på den ene side og Atlanterhavet på den anden side af området.

I modsætning til sit navn; "De gigantiske" er Los Gigantes en mindre og rolig feriedestination. Perfekt til ferierende, der ønsker afslapning og malerisk natur. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Los Gigantes er blevet et populært feriemål for marinaen er smuk og stranden lækker. Besøgende har rig mulighed for at opleve mange af de andre attraktioner, som Tenerife byder på - fx landdistriktet Masca.

Ved foden af klipperne ligger stranden smukt placeret med sit sorte sand, der er kendetegnende for øens strande. På stranden kan du nyde solen, havet og sandet. Der er flere muligheder for at dyrke vandsport, dykke og i det hele taget blive underholdt, når du opholder dig på stranden.

Mens du nyder de smukke omgivelser, som en afbudsrejse til Los Gigantes kan give, har du god lejlighed til at nyde en delikat frokost, køle af med en is og en læskende drik.
Mindre end tyve minutter fra Los Gigantes ligger området Playa de las Americas. I Playa de las Americas er et større udbud af barer, klubber og restauranter, som du kan udforske i løbet af dagen, og du kan vælge at deltage i nattelivets festligheder.

En afbudsrejse
til Los Gigantes er en oplevelse for livet med smukke strande, sol og sjov for alle aldre.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Los Gigantes

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.