Afbudsrejser til Callao Salvaje

Afbudsrejser til Callao Salvaje

Stress af i rolige omgivelser på din afbudsrejse til Callao Salvaje samtidig med, at du har mulighed for at opleve en række nærliggende turistseværdigheder.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tag en afbudsrejse til Callao Salvaje på Tenerife

Tag et velfortjent afbræk fra hverdagen med en afbudsrejse til ferieområdet Callao Salvaje og få det bedste ud af Tenerife. Callao Salvaje er perfekt for turister, der ønsker fred og ro, men som samtidig
gerne vil have mulighed for at opleve en række mere livlige turistattraktioner.

Hvad kan du foretage dig på ferien i Callao Salvaje?

Ferie i Callao Salvaje er en fabelagtig mulighed for at slappe af på stranden og blive gennemvarmet af Tenerifes fantastiske sol. Naturen i Callao Salvaje er smuk og atmosfæren er behagelig - et ideelt sted til afslapning. Går afbudsrejsen til Callao Salvaje et det et dejligt sted - uanset om du ligger ved poolen, tager til den rolige stenstrand eller beslutter dig for at vandre ind til byen er stemningen afslappet.

Stranden ved Callao Salvaje har en flot placering og er et perfekt sted at dykke. Ønskes en større strand ligger Playa de las Americas ikke langt væk. Der kan du finde et stort udbud af vandsportsaktivteter.

På din ferie til Callao Salvaje bør du besøge Costa Adeje, hvor der er et bredt udvalg af sjove oplevelser for børn. I Costa Adeje er der spændende attraktioner såsom temaparker, vandland, go-kart, zoo, bådture med henblik på at se delfiner samt fremragende golfbaner til det voksne publikum.

En dag i den smukke Tiede National Park kan også anbefales eller besøg de dramatiske Los Gigantes klipper, som ligger helt fantastisk smukt.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Callao Salvaje

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.