Afbudsrejser til Los Cristianos

Afbudsrejser til Los Cristianos

Vælger du en afbudsrejse til Los Cristianos kan du glæde dig til et område med et scenerisk udsigt og rolige strande med lavt vand - perfekt til børnefamilien.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til hele familien i Los Cristianos

Søger du en raffineret ferie, så er den tidligere fiskerby Los Cristianos den rette destination for en afbudsrejse. Los Cristianos ligger syd for Playa de Las Americas og er perfekt til familier, der
ønsker at nyde en stille ferie, men stadig være tæt på et varieret udbud af aktiviteter og det summende natteliv eller blot ønsker at nyde stranden og det azurblå hav.

Uanset om du ønsker at nyde den lokale kultur, tage på fisketur eller slappe af over en gang tapas, er der masser af muligheder. Feriegæster kan nyde den maleriske udsigt ud over havnen med en kop friskbrygget kaffe fra en af de lokale caféer.

Shopping i Los Cristianos
Hver lørdag har byen sit eget marked med mulighed for at gøre en god handel. Er shopping genet ikke tilfredsstillet med et enkelt marked kan du tage ind til byen, som byder på en række af butikker, barer og caféer.

Har du på afbudsrejsen lyst til at blive varmet af solens stråler har Los Cristianos sin egen strand - perfekt til solbadning. Du kan nyde en kølende drink på stranden imens du solbader og bliver det for varmt kan du køle af i havets rolige vand.

Afbudsrejser til Los Cristianos er perfekt til en afslappende og stemningsfyldt ferie med sit sceneriske havnevue.
Skal aftenen stå på en mere livlig underholdning er Playa De Las Americas lige inden for rækkevidde.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Los Cristianos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.