Afbudsrejser til Los Cristianos

Afbudsrejser til Los Cristianos

Vælger du en afbudsrejse til Los Cristianos kan du glæde dig til et område med et scenerisk udsigt og rolige strande med lavt vand - perfekt til børnefamilien.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til hele familien i Los Cristianos

Søger du en raffineret ferie, så er den tidligere fiskerby Los Cristianos den rette destination for en afbudsrejse. Los Cristianos ligger syd for Playa de Las Americas og er perfekt til familier, der
ønsker at nyde en stille ferie, men stadig være tæt på et varieret udbud af aktiviteter og det summende natteliv eller blot ønsker at nyde stranden og det azurblå hav.

Uanset om du ønsker at nyde den lokale kultur, tage på fisketur eller slappe af over en gang tapas, er der masser af muligheder. Feriegæster kan nyde den maleriske udsigt ud over havnen med en kop friskbrygget kaffe fra en af de lokale caféer.

Shopping i Los Cristianos
Hver lørdag har byen sit eget marked med mulighed for at gøre en god handel. Er shopping genet ikke tilfredsstillet med et enkelt marked kan du tage ind til byen, som byder på en række af butikker, barer og caféer.

Har du på afbudsrejsen lyst til at blive varmet af solens stråler har Los Cristianos sin egen strand - perfekt til solbadning. Du kan nyde en kølende drink på stranden imens du solbader og bliver det for varmt kan du køle af i havets rolige vand.

Afbudsrejser til Los Cristianos er perfekt til en afslappende og stemningsfyldt ferie med sit sceneriske havnevue.
Skal aftenen stå på en mere livlig underholdning er Playa De Las Americas lige inden for rækkevidde.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Los Cristianos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Apollo Lø 24.08 Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
3298
Falk Lauritsen Lø 24.08 Tenerife-Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
3298
Falk Lauritsen Lø 31.08 Tenerife-Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
2998
Apollo Lø 31.08 Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 07.09 Tenerife-Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
2998
Apollo Lø 07.09 Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 14.09 Tenerife-Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
3398
Apollo Lø 14.09 Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel Bungalows Atlantida
DKK
3398
Sun Tours Sø 13.10 Tenerife South / Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHG Cristian Sur

Self Catering.2-værelses lejlighed ...
DKK
7198
afbudsrejser
Strand:
900 m
Centrum:
500 m
HG Cristian Sur

Lejlighedshotellet er centralt beliggende i det skønne og charmerende Los Cristianos. Der er gåafstand til stranden, restauranter, barer og byliv. Følger man strandpromenaden fra Los Cristianos, bliver man ført hele vejen rundt til feriebyen Playa de las Américas, og videre til Costa Adeje og Los Gigantes. Hotellet har to poolområder med både voksen- og børnepool, samt solsenge og parasoller. Den ene pool er opvarmet cirka november-april (kan variere i løbet af dagen afhængig af lufttemperaturen). Børnepoolen er integreret. Der er et lille minimarked ved hotellet, samt restaurant og bar. Desuden er der ikke langt til større indkøbsmuligheder. Wi-fi muligt på hele hotellet (mod gebyr). Opholdet på HG Cristian Sur er uden forplejning, med mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften).
Sun Tours Sø 13.10 Tenerife South / Los Cristianos 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAguamar Lejligheder

Self Catering.2-værelses lejlighed ...
DKK
7198
afbudsrejser
Strand:
850 m
Centrum:
500 m
Aguamar Lejligheder

Centralt i Los Cristianos, kun få minutters gang fra centrum, ligger de fine Aquamar Lejligheder. Du bor derfor tæt på både butikker, restauranter og barer, og herudover ligger den smukke strand i gåafstand til hotellet. Langs stranden ligger den flotte strandpromenade, som fortsætter hele vejen til Playa de las Américas. Her kan du fx gå en hyggelig aftentur og nyde den fantastiske solnedgang eller spise et godt måltid mad på en af de gode restauranter. På Aquamar kan du både bo i lyse og moderne 2- og 3-værelses lejligheder, som er ideelle til både store og små familier. Du kan derfor sagtens tage hele familien med på ferie, så I sammen kan nyde den skønne udsigt til hotellets pool. Den store og dejlige pool er særdeles indbydende og har en børnesektion, så hele familien kan nyde de mange solrige timer sammen. Rundt om poolen står der desuden solstole, som du frit kan benytte dig af. Opholdet på Aquamar Lejligheder er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad og halvpe...

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.