Afbudsrejser til Puerto de la Cruz

Afbudsrejser til Puerto de la Cruz

Vælger du en afbudsrejse til Tenerifes nordlige område er Puerto de la Cruz et oplagt rejsemål, der giver de bedste muligheder for en ferie med sol og strand og masser af oplevelser.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Unikke rejseoplevelser med afbudsrejser til Puerto de la Cruz

Med sin beliggenhed på den nordlige side af Tenerife tilbyder den spanske kosmopolitiske by Puerto de la Cruz et mindre turistet område af øen. Samtidig har Puerto de la Cruz dog også tradition for at have turister og har derfor et fantastisk udvalg af seværdigheder, attraktioner og restauranter. Vælger du en afbudsrejse til Puerto de la Cruz kan du forvente færre turister, men stadig et godt udvalg af spisesteder med lækker mad og mulighed for beskæftigelse på ferien.

Badeferie i Puerto de la Cruz
Puerto de la Cruz er et område med en afslappet stemning og sofistikeret natur, der giver byens feriegæster en god fornemmelse af områdets kanariske rødder.

Afbudsrejser til Puerto de la Cruz appellerer til rejsende, der søger en mere autentisk oplevelse på en fantastisk solskins destination. Atmosfæren og byens opbygning giver en oprigtig stemning. Udbudet af restauranter er fremragende og flere af områdets spisesteder har specialiseret sig i det kanariske køkken. Du kan finde alt fra Tenerifes fineste fiskerestauranter til Papas Arrugadas (Saltede kartofler med grøn dressing) og Salsa Mojo Picon (Salsa med chili).

Der er en masse at give sig til på en afbudsrejse til Puerto de la Cruz for byen har den unikke og eftertraktede attraktion Lago Marianez, som er et saltvandspoolanlæg beliggende ved kysten. Vandparken har smukke haver, søer, områder til solbadere, vandfald og et godt udbud af spisesteder. Lago Marianez er fantastisk for såvel familier som voksne.
Ved stranden, Playa
Martiánez træder du på dejligt blødt vulkansand og vandet er lunt. Vær opmærksom på at bølgerne kan være være ret store.

En anden stor attraktion i puerto de la Cruz er Loro Parque - en dyrepark og botanisk have. Hvis du timer din afbudsrejse helt rigtigt kan du være heldig at deltage i en af områdets festivaller.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Puerto de la Cruz

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.