Afbudsrejser til Playa Paraiso

Afbudsrejser til Playa Paraiso

Det er ikke uden grund, at Playa Paraiso kaldes for et lille stykke af paradis med sine fantastiske strande og natur. Du kan med fordel vælge en afbudsrejse til Playa Paraiso, hvis du ønsker en vellykket og afslappende ferie i rolige omgivelser.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Gode oplevelser med afbudsrejser til Playa Paraiso

Leder du efter et lille stykke af Paradis på din næste ferie, så er en afbudsrejse til Playa Paraiso (Paradise Beach) på Tenerife et udmærket bud. Feriestedet har sin placering i Costa Adeje, en region i den sydlige del af øen. En afbudsrejse til Playa Paraiso er et godt valg, hvis du ønsker en afslappende familieferie med sjove aktiviteter inden for rækkevidde.
Betegnelsen paradis er måske en lille overdrivelse, men Playa Paraiso er smuk og ideel til ferie med børn eller til dem der ønsker at sætte farten ned.

Playa Paraiso er hjemsted for tre strandområder. Et af områderne er en stenstrand med vandaktiviteter som snorkling og dykning.

Ønskes sandstrand skal du vælge lidoen i centrum af området. Her kan børnene plaske i vandet og der er god plads til solbadning. Sandstranden har sit eget vandfald.

Når du har optaget dagens ration af sol kan du tage på shopping i Playa Paraisos shoppingcenter, El Marques eller gå en tur på hovedgaven Avenida Adeje og opleve stemningen.

Ønsker du at skifte feriescenarie på din afbudsrejse til Playa Paraiso kan du besøge det livlige Playa De Las Americas, som ligger kun ti minutters kørsel væk med taxa, bus eller bil. I Playa de las Americas finder du også et godt udvalg af barer og restauranter langs hovedgaden og stranden.

Du bestemmer selv om din ferie til Playa Paraiso skal være sjov, afslappende eller indeholde lidt af begge dele. Uanset ønsker for din ferie bør Playa Pariso kunne leve op til dine forventninger om en god ferie for dig og din
familie.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Playa Paraiso

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.