Afbudsrejser til Playa de las Americas

Afbudsrejser til Playa de las Americas

På afbudsrejser24.dk kan du finde afbudsrejser til Playa de las Americas stort set hele året rundt. Området er især populært blandt de unge, fordi det er det område på Tenerife hvor der er flest klubber, barer og diskoteker og fuld af europæere der er ude efter at opleve en sjov ferie fyldt med fest og farver.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tag en afbudsrejse til Playa de las Americas og få masser af sjove oplevelser

Er du på udkig efter en afbudsrejse med masser af oplevelser, fest og farver og solskin næsten hele året rundt, så er Playa de las Americas stedet for dig. Playa de las Americas er af god grund et af Tenerifes mest populære feriesteder.

Områdets klubber og barer er fuld af europæere der vil have en sjov ferie med fest og farver. Men Playa de Las Americas er faktisk også i stigende grad ved at blive et populært sted for børnefamilier grundet de mange familielejlighedskomplekser som er blevet bygget i de senere år. Søger man en mere fredelig og rolig ferie er man nok alligevel bedre tjent med at vælge et andet sted på Tenerife at afholde sin ferie.

De fleste mennesker vælger ferie i Playa de las Americas på grund af nattelivet og det skuffer sjældent. Natklubberne og barerne er tætpakkede i Playa de las Americas og byen bliver virkelig vækket til live når natten bryder frem.

Restauranter er der også rigeligt af og her tilbydes der alt fra "turist" mad til fiskeretter såsom paella og skaldyr. Da de fleste spisesteder er rettet mod et yngre publikum, skal man ikke forvente at møde den højere madkunst på ret mange af restauranterne, men vil man gerne prøve det autentiske spanske køkken så er der rig mulighed for det. En række af tapas barerne har et ret godt og bredt udvalg.

Bortset fra klubber, diskoteker og barer, er de største attraktioner i Playa de las Americas de to strande. Sandet på den ene strand er vulkansk sand og den anden strand er dækket af kunstigt sand importeret
fra Sahara ørkenen.

Der er masser af oplevelsesmuligheder på en ferie til Playa de las Americas. Er vandsport og bungeejump ikke noget for dig, kan du altid tage en runde golf på en af de tre baner.

Playa de las Americas har masser af butikker og supermarkeder, hvor du kan købe mærketøj, billige souvenirvarer og toldfrie varer.

Afbudsrejser til Playa de las Americas er tilgængelige det meste af året, og fordi Tenerife ligger ud for den nordafrikanske kyst, er der dejligt lunt stort set hele året rundt.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tenerife
For mange mennesker er en ferie på tenerife lig med lækre strande og masser af sol, men på Tenerife venter et varierende udbud af oplevelser til den ferierende. Tenerife...

Afbudsrejser til Playa de las Americas

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.